| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Wielka zmiana Aktualnie kupiliśmy pliki serwerowe MU od Kgames. Problemem dla Was może być to, że trzeba będzie ściągnąć nowego klienta, a start odbędzie się w piątek 29.01.10 wieczorem, Ale BĘDZIE, w 100% działające MU z m.in.:
|
| |
| | #2 |
|
|
Fajnie dzisiaj mialo byc otwarcie , a bedzie w piatek...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
|
+ system ślubów - na czym polega? Ja jak grałem i brałem ślub to sie zwoływało ludzi z gildi itd GM jakiś. DO kościoła i obrączka exe item. + anty afk - to dobre ![]() + duel system mhm? Wiem co duel ale co to za opcja + happy hour event ? + raklion event + illusion temple było chyba i tak nie? + brak bugów? ok ;d + To byście sobie poradzili ranking na stronie + episode 1 z elementami 2? Bosko ;D + No fajnie Ile za to daliście? |
| |
| | #4 |
|
|
Osobiście wolę pograć na czymś solidnym, bez bugów, z dodatkami jak nigdzie, niż na bugach i masie rzeczy do poprawienia z biegiem czasu, a niektórych by nawet nie było w przyszłości. Najłatwiej jest narzekać, ale najtrudniej jest zrobić. Mufin happy hour - zwiększony exp i drop np. przez 1h Duel system - toczymy walki między graczami i ranking będzie na stronie ![]() [ame]http://www.youtube.com/watch?v=w8BqqNJbbc8&feature=related[/ame] System ślubów - możemy sprawdzic gdzie jest nasza druga połówka, zarządzać kasą dla kogo więcej w pt i inne śmieszne opcje |
| |
| | #5 |
|
|
Jak juz zrobicie to wrzucie na pare hostingow , zeby nie bylo problemow , a muzyka do gry bedzie taka sama?
|
| |
| | #6 |
|
|
Muzyka - niestety nie wiem, a klienta wrzucę oczywiście |
| |
| | #7 |
|
|
Powiem tak. Przez tydzien na gc w zapowiedzi serwerow trzeba rozkrecic temat, to ten serwer moze spokojnie zdobyc ze 100-150graczy. Dobre pliki, solidni admini prowadzacy siec serverow cs, czego wiecej chciec. Teraz pozostala tylko reklama.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
|
Dlaczego tak późno a nie np. w poniedziałek?
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
|
nie wiem jak wam ale wdg mnie system ślubów jest zbędny wiem że serwer został kupiony pewnie z tymi dodatkami ale można by go było zastąpić innym
|
| |
| | #10 |
|
Nie no fajny jest o.0 A nie jak ja brałem ślub to było tak kiczowato. Powinno być gdzieś zapisane, że małżonkowie i w ogóle fajnie tak a nie tylko ringi mamy, nikt ich nie widzi w kościele tylko był ślub jedynie świadkowie wiedza a tak to żeby każdy mógł sprawdzić że małżeństwo ;d Ja zaklepuje Mardoga jako moją Kobietę |
| |
| | #11 |
|
|
Mysle ze spoty beda na kazdej mapie , nie tak , ze 1 spot na mape tylko 2-10 ... Nie dalo by sie jakos otwarcia przyspieszyc ?
|
| |
| | #12 |
|
| Ehhh Ty już ***** musisz dodać swoje, a nie wiesz jak to wygląda. Małżeństwa będą na stronie, koniec tematu.
|
| |
| | #13 |
|
Muffin *** się |
| |
| | #14 |
|
|
Koniec offtopicu i czekamy ![]() Niedługo zapowiedź na GC + najpóźniej pojutrze spotkanie Chudy,Oski i Valof (ja) i ustalamy wszyściutko, oraz robię notatki aby niczego nie zapomnieć i ogarnę, na podstawie tego publikacja. |
| |
| | #15 |
|
widziałem ze dzisiaj serwer był otwarty o co chodzi ??
|
| |
|
| Tagi |
| zmiana, wielka |