| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Ampharos 199
Gralem sobie wczoraj do 22:00 i poszłem spać . Wchodzę rano a tam mojego Ampharosa 199 nie ma. Czy dało by radę go odzyskać ?(Na przyszłość zrobie se rezerwacje)Pozdrawiam I wAnnA Be yOur mEn -_^ |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Ampharos 199
i wanna trzeba robić rezerwacje ale widziałem że miałeś tego ampharosa |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Więc zaczynamy standardową regułkę: "Masz ss na dowód posiadania?,Demko?" Bez takiego dowodu nic nie zrobimy. @Edit. Jeżeli Globek powie "Nie", że ci nie odda ponieważ nie miałeś rezerwacji to nie możesz mieć do nas żalu bo to twoja wina że takiej rezerwacji nie posiadałeś. Ale to tylko tak ewentualnie mówie. |
| |
| | #4 |
|
Zaopatrz się w rezerwacje, następnie poszukaj demka jak ktoś Ci kradnie pokemony. Jeżeli to zrobisz poproś Globka o pomoc. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 24
bez ss lub demka nic nie zdzialasz a rezerwacji nie miales to nie licz na cud, wrazie co moge ci mojego dac 135 i tak nim nie gram:P
|
| |
| | #6 |
|
A skąd te demko wziąść?
|
| |
| | #7 |
| Odp: Ampharos 199 |
| |
| | #8 |
|
Mozecie pominąć te demko. Sprawdziłem większośći nic nie ma , a pozostałe mi nie działają ( słaby komp :/ ) A ampharosa mi sie nie chce wbijać od nowa |
| |
| | #9 |
Ss lub demko nie ma innej możliwości bo inaczej każdy mógł by wkręcić że miał pokemona, a w praktyce nie mieli.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Nawet jakbyś miał milion ss-ów, a nie miałeś rezerwacji to i tak NIC Ci nie oddam. Rezerwacja po to jest, aby ją zakładać. Dziękuję dobranoc. PS. Jeszcze nie zamykam, bo może chcesz coś powiedzieć |
| |
| | #11 |
|
No to trudno. Właśnie robiłem se rezerwacje i czekam na akcep, a ampharosa wbije se od nowa . Pzrd. możecie zamknąć.
|
| |