| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Ampharos
Proponuje osłabic tego pokemona gdyż jest on zbyt silny w stosunku do innych i coraz wieksza ilosc graczy go expi, nie dlugo wogle gra bedzie polegac na zasadzie kto strzeli prodem pierwszy i ucieknie ; pp, dla przykladu podam ninetalesa ktory uzywa skilla ember, to taka sama zasada jak ampharos tylko ze nie paralizuje - co wedlug mnie czyni tego pokemona zbyt dobrym. Wniose koncowy - proponuje usunąć paraliz jaki powoduje jego skill, mysle ze to zalatwi sprawe ;p. @ pnowned ale czemu mam kupywac jakiegos kamiennego skoro chce grac moim pokiem i miec jakies szanse wygrac ? i co ze "najczesciej graja nim ludzie ktorzy .. itd." przeczytaj jeszcze raz temat i zastanow sie co piszesz. Jeśli bylby to pokemon za dotacje to nie ma problemu bo na zwyklego poka jest zbyt dobry. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Ampharos
Według mnie, jest dobrze jak jest. Wlasnie ten paraliz czyni tego poka tak dobrym. Proponuje zeby on zostal dodany do pokow premium.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Na ampharosa są sposoby bo najczęsciej grają tym pokiek ludzie którzy kiedy przeciwnik się pojawi to wala najpierw pokeskilla a jak on nie zabije to panikują bo strzelać nie potrafia... Więc kup sobie nidoqueena lub jakiegos kamiennego i skonczy się płacz...
|
| |
| | #4 |
|
Alche, ty zawsze potrafisz tak zajebiscie wszystko ująć |
| |
| Tagi |
| ampharos |