| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| SS aCid
Name Admina Banującego: Ryuuk Powód: ss na forum.. Czas pozostały do UB: 0 (permament) Twój name: aCid Twoje IP/SID: STEAM_0:1:32204771 SS z konsoli: ** Screenshot taken on player "aCid" by admin "Ryuuk" (11/12/2010 - 12:10:32) ** ** Screenshot taken on player "aCid" by admin "Ryuuk" (11/12/2010 - 12:10:33) ** ** Screenshot taken on player "aCid" by admin "Ryuuk" (11/12/2010 - 12:10:34) ** [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Powod: 'ss na forum.. ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: '' [AMXBans] Twoje IP: '85.193.237.231' [AMXBans] =============================== Dlaczego mamy dać UB: zobaczcie ss Link do hltv/demka/ssów: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: SS aCid
SS czystke. Prosze o obejrzenie HLTV na mapie de_prodigy lekko po 12. Sytuacja ACid kiedy szedłeś wentylem--->caly wentyl biegles nagle w dol i wiedziałeś gdzie chopl jest, niech pomysle hmmmm... na linini ESP bylo widac ciagle przymiezanie moze to przypadek(vt?), ale zaskoczylo mnie ze wiedizales gdzie jest ostatni player...... Mam ESP wiem co widziałem... i to nie tylko moje byly spostrzeżenia... dlatego musiałem dac ss dla świętego spokoju...
|
| |
| | #3 |
|
milo by bylo jakby jakis admin zajął sie tym i rozwiazal ta sprwe pol dnia minęło...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Administracja ma 3 dni na rozwiązanie sprawy.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Tak więc masz czas na wstawienie demka z hltv by szybciej był werdykt =] Chyba że wolisz czekać te 3 dni |
| |
| | #6 |
|
| Odp: SS aCid |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
masz wrzucic link do konkretnego dema, o ktorym mowil baba jaga. Wyrecze cie: http://88391.hltv1.pukawka.pl/hltv-1...1289560260.zip |
| |
| | #8 |
Znaj moje dobre serce ![]() UB poleciał ale demko do przejrzenia =] |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
No to na co czekamy? Podesle to ktos posuwaczowi?
|
| |
| | #10 |
|
demko jest skopane bo są tylko 3 minuty nagrane. zamknijcie
|
| |
| | #11 |
Nie sikać ![]() "Jeszcze będzie czas..." |