| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Przeklinanie.
Już w końcu muszę to napisać bo tak nie może być. Ludzie przestancie tak klnąć na servie ja uważam że osoby klnące to osoby które mają małe iq i nie umieją się inaczej wysłowić. Możecie sobie w myślach przeklnąć ? Bo ja jakoś nie przeklinam wogule , na realu też i żyje czasami mi się wymknie ale nie co zdanie. Szczególnie niestety mówie o GierO ale musisz panować nad emocjami wiem że niektórzy to nooby ale przeklinajac zniżasz się do jego poziomu.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Przeklinanie.
A co Ci to przeszkadza ?? Sam jestem osobą która nie przebiera w słowach i nie czasem tylko dość często piszę przekleństwa. Piszesz tutaj o niskim IQ a sam piszesz "wogule". wu te ef ? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
-+Metiu+- masz racje.Może nie do końca jest tak że zniża się do ich poziomu ale daje graczom zły przykład.Trzeba się liczyć z tym że na serwerze grają także dzieci w wieku nawet od 10lat.Ja osobiście uważam że należało by wprowadzić kary dla osób które non stop mówią językiem łacińskim.Kara 5min bana,a gdyby to nie przyniosło skutku to zwiększać delikwentowi bana o dzień,może to by go chociaż trochę ostudziło.Adminów to też powinno się tyczyć,admin nie jest tylko od dbania czy ktoś FK czy też nie,admin dla innych jest też przykładem.Admini robią sobie samowolkę bo myślą że im wszystko wolno.Ale jak jeden adm. zacznie klnąć to zaraz rozjuszy to innych graczy i wszyscy zaczną bluzgać łaciną.Powinno się absolutnie zabronić przeklinania na serwerze.Według mnie to jest bez sensu siedzisz w domu przed kompem grasz w cs i coś cię zdenerwuje to wykrzycz się w pokoju a nie musisz od razu pisać na serwie kurw. ja pierdol. ......... Dziękuję za uwagę PoZdRo |
| |
| | #4 | |
| Wiek: 21
ogarnij sie ziomek. Takie zycie ze ludzie klna. Mnie naprzyklad interesuje by kurwa nikogo, nikt nie wyzywal, jak klnie. Sam klne i jakos nikt mi kurwa nie pierdoli ze mam male iq. Ogarnij sie i pomysl z kim zyjesz a nie obrazasz wszystkich z gory jakbys byl co najmniej fajny :| nie chce sie klocic ale nie cierpie jak wejdzie koles na forum i kazdy kto nie ejst taki jak on jest traktowany jak ktos z nizszej polki ![]() Cytat:
| |
| |
| | #5 |
No dobrze ale ale skoro już takie dzieci są to myślę że należało by się do tego jakoś dostosować.CS jest od 16 brawo mądra wypowiedz a na adminów przyjmujecie nawet 14/15 latków.Niżej nie zjadę bo co do niższego wieku nie mam pewności.
|
| |
| | #6 |
no daj pan spokój ^ jeśli tak Cię rażą przekleństwa, zawsze możesz zmutować daną osobę i nie zwracać na to uwagi. a to, czy ktoś przeklnie w myślach czy przez mikro, nie wynika z poziomu IQ tylko charakteru ^ spróbuj przekonać choleryka żeby nie wykrzykiwał tego, co myśli ![]() np. mnie nie dasz rady ^ |
| |
| | #7 | |
Niektórzy tak odreagowują złość . Więc nie pierdolcie jakiś smutów. Nie lubisz nie klnij proste, ale nie zabraniaj robić tego innym.Cytat:
A co do przyjmowania adminów w wieku 14/15 lat, to nie zauważyłem żadnej 14 latka. 15 latka owszem, ale co On ma wspólnego z 10 latkami? 15 czy 16 żadna różnica, ważne jest, aby miał poukładane w głowie. | |
| |
| | #8 |
| Wiek: 15
| Odp: Przeklinanie. |
| |
| | #9 | |
|
| Odp: Przeklinanie. Cytat:
żadnej 14 latka ? Starsi ludzie śmieją się z młodszych że zrobią błąd ortograficzny a starsi nawet zdania złożyć nie mogą ?Jak już to żadnej 14 latki albo ŻADNEGO 14 latka. Czasami młodsi piszą błędy ortograficzne świadomie ale starsi i tak się z niego śmieją. A co do 10-14 latków w CS to już ich sprawa i ich rodziców. Jak wam to przeszkadza to po to są regulaminy i admini żeby coś z tym zrobić. A co do bluźnienia to to też ich sprawa. Jak ty -+Metiu+- jesteś człowiekiem kulturalnym no to gratuluje i idź do mamy się tym pochwal. To nie ty jesteś odpowiedzialny o kulturę innych tylko rodzice. Pozdro | |
| |
| | #10 |
|
Wg. mnie Metiu ma całkowitą racje i proponuje zaostrzyć kary za wyzwiska i innego rodzaju łacinę np od razu za przekleństwo kick aż się nauczą. A co do wieku to 15 lat mało ?! Ostatnia klasa gimnazjum, stają się za siebie zupełnie odpowiedzialni i nie widze problemów w tym wieku. Sam mam 15 lat i co nieco wiem. |
| |
| | #11 |
za wyzwiska od zawsze jest kick/ban, ale za przekleństwa nie kierowane do nikogo nie widzę sensu karać |
| |
| | #12 |
| Wiek: 16
po prostu jak ktoś przeklina to kick przeklinasz jeżeli znów wejdzie i będzie przeklinał to ban na 30 min a potem znów to na 3h. Czyli : pierwsze to ostrzeżenie czyli kick drugie to banik na 30 min trzecie to bany na 3h czwarte jak znów przeklina to na 24h po kłopocie. Niech zmienia regulamin na przeklinanie. Prośba kierowana do Kantera i Giera Do zamknięcia!! |
| |
| | #13 |
|
Kiedyś grałem na pewnym serwie i jak ktoś przeklął na sayu został kickowany automatycznie a u nas na serwie mikro jest przez większy czas wyłączony więc by nie przeklinali na sayu i przez mikro. Na tym serwie słyszałem jak ktoś mówił na mikro że oduczył się przeklinać |
| |
| | #14 |
|
U mnie na realu co 4 słowo to : KURWA ale jakoś nikomu to nie przeszkadza. Teraz większość młodzieży przeklina i nikt tego nie zmieni więc nie wiem o co tyle hałasu. POZDRO!
|
| |
| | #15 | |
| Odp: Przeklinanie. Cytat:
. Ciekawe czemu go już nie masz...I nie zwracaj mi uwagi na coś o czym jak widać nie masz pojęcia. Jakbyś nie zauważył to nie zrobiłem błędu ORTOGRAFICZNEGO tylko błąd LITEROWY (o ile wiesz co to znaczy) a to jest ogromna różnica! Zwykłe pisanie w pośpiechu... Ciekawe kto jest taki mądry żeby robić świadomie błędy, hmm... Chyba, piszesz to na swoim przykładzie. Nikt nie pisze specjalnie błędów typu "musk" "jusz" itp. | |
| |
| Tagi |
| przeklinanie |