| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 26
| admini - fuzjoniści
zaobserwowałem, że admini którzy do nas 'doszli' zachowują się hmm co najmniej niestosownie ( rozważania opieram na skargach jakie kierują gracze + wypowiedzi adminów/fuzjonistów na forum). Oczywiście, że jak jakiś gracz łamie regulamin to wypierdolić, ale czy do tego trzeba bluzgać gracza? Jaki dajesz wtedy przykład ? Ogółem przechodząc do sedna mi to nie pasuje, że tacy admini, którzy uzyskali dostęp do funkcji w bliżej mi nieokreślony sposób będą też adminami na Volcie. My się staraliśmy dobierając ludzi, żeby to był ktoś kto trzyma minimum kultury i tego też wymaga... Ja proponuje zrobić przesiew ewidentnie. co o Ty myślicie ? |
| |
| | #2 |
|
|
Ewidentnie za, fuzjoniści kłócą się i wyzywają, co to w ogóle ma być? :|
|
| |
| | #3 |
|
|
Mógłbyś podać wszystkich z fuzjonistów którzy nie powinni być adminami ?
|
| |
| | #4 | |
|
| Cytat:
| |
| |
| | #5 |
|
|
np. http://volta-sq.pl/surf-ogloszenia/2120-condon.html A dokładnie piękne przyznanie się: http://volta-sq.pl/21762-post6.html Dobre zachowanie... |
| |
| | #6 |
|
|
ten post co dałeś to recoil, ale to co dziś było to było wszystko, więc to podarujmy ale z drugiej strony ma to być ostrzeżenie dla nich no i następna taka sytuacja równa się utracie admina
|
| |
| | #7 |
|
czytasz 5te przez 10te forum, że muszę konkretnie coś napisać? Zwłaszcza, że w tych tematach co masz linki poniżej sam się wypowiadasz. Kolejność przypadkowa: dymon dziwie się radeonowi że był aż tak cierpliwy, ogólnie przejaw ignorancji do kogoś kto Wam coś oferuje. condon czy coś więcej oprócz "*DEAD* Condon Corporation : co jest skarga pizdo ?" muszę dodać ? może u Was na serwach admini mogą sobie robić resy wedle własnego uznania, ale na serwerach VOLTY jest to niedopuszczalne. Dodatkowo nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale Condon ma admina na nick o.O przepraszam bardzo, jest tego jakiś konkretny powód ( np. ******** brat ) czy on po prostu nie ma swojego steama ? tak na szybko to tyle bo nie chce mi się przeglądać całego forum po tematach.. ale następnym razem na bieżąco pozapisuje sobie linki, skoro wy tego nie widzicie. ogółem proponuję zrobić mały test dla "nowych" adminów. O ile mnie pamięć nie myli (a nie chce mi się potwierdzać ) vt czy jakiś inny program jest wymagany do adma ? Jeśli tak to krótka piłka wbijamy na vt, 2 pytania do potencjalnego admina i już wiem czy zna regulamin serwera jak i adminów. Podsumowując po prostu mam przeczucie, że na Waszych serwerach admin mógł naprawdę wszystko, na serwerach VOLTY admin jest dla graczy i 'nowe' osoby muszą się dostosować. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 22
|
zgadzam się z tym co suv napisał biorąc na przykład sprawe głupich resów troche sie mną to wstrząsnęło. Admin nie ma prawa sam sobie ustalać reguł gry i zasad nie moze zabijac kogo chce (slay) ani kickowac bo mu sie tak podoba , admini są tylko i wyłącznie po to żeby umożliwić graczom lepszą i przyjemniejszą gre nie po to żeby mieć władze i okazywać ją na każdym kroku... moje skromne zdanie... |
| |
| | #9 |
|
|
Taaa... te podania to jak dla opóźnionych, ludzie nie potrafią czytać pierwszego posta nawet..
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
|
Mam nadzieje, że mnie nie ma w tych osobach ? Bo nie widze moich wypowiedz i skarg na mnie przez H@ Volty Powiedzcie jak coś robie źle to poprawie ![]() / Źle spamujesz! Za mało xD Tylko 81 postów co to ma być?! Już dawaj jakieś poradniki, amxx itp itd ;p |
| |
| | #11 |
|
|
ok, zbijcie mnie , skopcie i zjedzcie ... czytam normalnie forum wiec nie wiem o co Ci chodzi .. żaden admin się nie bawi slapami itd bo bym wiedział, jedynie na surfie admin (tak od początku) w pierwszej rundzie mapy daje resa na początku bo nie wczytują się przwyileje klas, w tym hp |
| |
| | #12 |
| Wiek: 22
|
Ja nie mam do Ciebie żadnych pretensji nie mówię że masz z tym coś wspólnego a slapowanie było tylko przykładem do pokreślenia końcówki mojej wypowiedzi, która dla mnie jest szalenie istotna, bo taka prawda że to my (admini) jesteśmy dla ludzi a nie ludzie dla nas...
|
| |
| | #13 |
|
|
Cedrik, daj może auto res po 60sec? Tak jak my mamy? ![]() @nod@ Koz@ |
| |
| | #14 |
|
|
jak masz gotowy plug do tego (bo sądzę że takiego cvara nie ma) to podrzuć mi
|
| |
| | #15 |
|
cedrik po 1 zadałem Ci pytanie odnośnie condona. Do tej pory czekam na odp Po 2 wyciągnąłeś jakieś wnioski/konsekwencje z tego co ja i Radeon przedstawiliśmy "czarno na białym" ? |
| |