| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Unban POLAND n0thing!
Name Admina Banującego: debesciaK Powód: hmmm chyba WH? Czas pozostały do UB: Twój name: POLAND n0thing! Twoje IP/SID: 87.204.58.173 SS z konsoli: ? Dlaczego mamy dać UB: bo nie mam nic.. Link do hltv/demka/ssów WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 24
| Odp: Unban POLAND n0thing!
Clear, zastanawia mnie tylko dlaczego twoje modele T maja czerwone koszulki ...
|
| |
| | #3 |
|
To sa nielegalne modele w ligach, na ffa mozna. Ogolnie to nuby graja na takim czyms:] |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Ciekawe jak human wygląda w takiej koszulce. Czy jest bardziej widoczny... hmmm !?
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
wg mnie perm i sayonara. z takimi modelami zawsze zobaczysz humana nawet na 3 lvlu.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
kurrr ale szydera w ogóle też bym dał perma za to chyba że szansa na poprawę ban na tydzień aż zmieni modele hah |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
Też mi sie zdaje że powinna być za to kara może nie perm...
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
Proponuję bana na 2 tyg. i przymus zmiany modeli. Jak skończy mu się kara, zrobi się mu ssy jeszcze raz. Jak dalej będzie miał oznaczone modele to bye bye.
|
| |
| | #9 |
|
Nie ma w regulaminie o tym wiec ub, czysty=ub modele moglby wyrzucic |
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
Nie ma nic w regulaminie, ale jest to oszustwo i nielegalne modele. I mogę to zakwalifikować jako pewien aspekt cheatowania. Poza tym: Więc będą skrupulatny jak co po niektórzy, powołam się na ten punkt regulaminu i zgodnie z jego zasadą podejmuję taką, a nie inną decyzję. Ponadto zaznaczam, że ostateczne zdanie w tej kwestii pozostawię banującemu. Krótko mówiąc - debesciak zmień mu bana na 2tyg., jak odbędzie karę zrobi się mu SS jeszcze raz (oczywiście z zaskoczenia :P). Jeśli uważasz, że moja decyzja jest błędna, rozwiąż sprawę jak uważasz |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
2tygodnie trochę za długo ale jak uważacie .
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 25
Masz czas 2 tygodni na zmianę modeli. Po tym czasie zgłoś się w celu odbanowania! Dziękuję, Dobranoc =] |
| |
| Tagi |
| n0thing, poland, unban |