| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| STEAM?
Witam gram na surf+diablo od dluzszego czasu.. Skoro volta to siec serverow steam to czemu Surf+Diablo jest na dwa protkoly? - tylko dzieciaki co chwile bany omijaja + problemy sa z cheatami.. Admini? tez nieogary. wlochen hajt na lajcie czy cos takiego caly czas drze sie przez mikro i nie da sie gra Condon jedyny ogar chyba tam... Dzieci po 10 lat na mikro nawalaja.. Niech sie naucza ze na steam trzeba grac! + moze rodzice dadza im 20zl na gre Podziwiam wasza idee sieci steam - ale to kompletnie ja niszczy! bo wszystko steam a to NS/S bydle ![]() Sorki za gramatyke, ale myslalem ze cos mnie zaraz trafi... @AHA sry za offtop ale nie chce spamowac w innym dziale - Gdzie jest shoutbox? - Jak moge dojsc do fuzjonistow mialem adma na starej sieci |
| |
| | #2 |
|
|
Shoutbox od 5postów (zmienie na 1) Jak potwierdzi np Cedric admina na EZ to dam Cię do grupy S+NS gdyż ponoć tam 90% to NS |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
|
Radeon gdybyście zmienili na S to by 100% było Steam x) Ja chciałem tam grać ale właśnie dzieci był więc odpuściłem ;p Uważam, że inni myślą podobnie. Poza tym po co jest + diablo? |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
|
fuzjoniście to admini tylko na volcie. masz tutaj? zreszta, steam moze i by byl, ale bardzo ladnie jest rozkrecony non steam, a wiekszosc graczy to non steamowcy Twoj ogar condon takze NON-S. |
| |
| | #5 |
|
|
w takim razie warto zmienic to steam , bo to nie jestes siec serverow steam -.- , a jakbyscie ogarneli go na only STEAM to byloby elegancko i poreklamowac znowu i full!
|
| |
| | #6 |
|
|
Myslisz że wbiłeś raz na serwer i mi będziesz na nim jakąś rewolucje robił i się rządził ?? serwer stoi 4 miechy i nikt nie ma zastrzeżeń do s/ns bo gra przewaga non steamów i nie będę zmieniał na only steam bo to bez sens, muffin a twoje wypowiedzi to już naprawdę szkoda komentować, i jakoś nie pamiętam Cie z e-z sojer ..
|
| |
| | #7 |
|
|
rewolucje.. zadne mi rewolucje.. trzeba servera rozwijac... a nie cofać sie.. jak widzisz tylko ten surf+diablo blokuje siec , bo ma NS/S , i server NS/S to nie jest pewne rozwijanie , w kazdej chwili moze wejsc update i dproto kaput, ewentualnie server ma wieksze pingi ,loss , choke... to zadna nowina ze nalezy sie kierowac w strone nowosci.. a moj nick GameTracker.com : Player Page for NySy* zreszta tu masz staty.. |
| |
| | #8 |
|
|
a co mnie obchodzi co ty byś chciał ? Kaput to jest twój rozum ... jak już pisałem serwer stoi 4 miechy i nie pouczaj mnie co mam robić, masz swojego super paintballa to sobie nim zarządzaj a nie wpieprzaj się do kogoś z buciorami, nie życzę sobie czegoś takiego ...
|
| |
| | #9 |
|
|
Jakby zebralo się z 60% to byśmy mogli zmieniać, ale kolejny serwer pusty do kolekcji nie potrzebny. Rozkręcisz aim/awp i sven to możemy zmieniać, ale tak to nie ma co zwalać winy na to, że jest jeden serwer ns+s PS. na update są update dtpro, dtpro działa już od ponad roku |
| |
| | #10 |
|
|
a nie dproto przypadkiem ? A po za tym nie słyszałem o żadnych updatach blokujących dproto, więc już nie wymyślaj
|
| |
| | #11 |
|
|
Radeon na stare binarki tez podobno byly update, wystarczyl jeden ruch valve, i nie bylo dwoch protkolow przez ponad 2miesiace, a co do Cb cedrik to shoutbox, irytujacy dzieciaku (to nie obraza ale fakt)
|
| |
| | #12 |
|
|
ty jesteś po prostu taki żałosny że nie umiem tego wyrazić słowami ? Myślisz, że jesteś jakiś wielki pro i mi będziesz rozkazywać ?? Nie pasuje to wypad Temat uważam za zamknięte, moja odpowiedź brzmi nie |
| |
| Tagi |
| steamz |