Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 250  
Stare 07-01-10, 17:08   #1

STEAM?

Witam gram na surf+diablo od dluzszego czasu.. Skoro volta to siec serverow steam to czemu Surf+Diablo jest na dwa protkoly? - tylko dzieciaki co chwile bany omijaja + problemy sa z cheatami..

Admini? tez nieogary.
wlochen hajt na lajcie czy cos takiego caly czas drze sie przez mikro i nie da sie gra
Condon jedyny ogar chyba tam...
Dzieci po 10 lat na mikro nawalaja..

Niech sie naucza ze na steam trzeba grac! + moze rodzice dadza im 20zl na gre

Podziwiam wasza idee sieci steam - ale to kompletnie ja niszczy! bo wszystko steam a to NS/S bydle

Sorki za gramatyke, ale myslalem ze cos mnie zaraz trafi...

@AHA sry za offtop ale nie chce spamowac w innym dziale
- Gdzie jest shoutbox?
- Jak moge dojsc do fuzjonistow mialem adma na starej sieci

Stare 07-01-10, 17:23   #2

Radeon

Shoutbox od 5postów (zmienie na 1)
Jak potwierdzi np Cedric admina na EZ to dam Cię do grupy

S+NS gdyż ponoć tam 90% to NS

Stare 07-01-10, 17:38   #3

*Muffin*

Radeon gdybyście zmienili na S to by 100% było Steam x) Ja chciałem tam grać ale właśnie dzieci był więc odpuściłem ;p
Uważam, że inni myślą podobnie. Poza tym po co jest + diablo?

Stare 07-01-10, 17:40   #4

ArAs

fuzjoniście to admini tylko na volcie. masz tutaj?

zreszta, steam moze i by byl, ale bardzo ladnie jest rozkrecony non steam, a wiekszosc graczy to non steamowcy
Twoj ogar condon takze NON-S.

Stare 07-01-10, 17:43   #5

w takim razie warto zmienic to steam , bo to nie jestes siec serverow steam -.- , a jakbyscie ogarneli go na only STEAM to byloby elegancko i poreklamowac znowu i full!

Stare 07-01-10, 17:49   #6

cedriK~

Myslisz że wbiłeś raz na serwer i mi będziesz na nim jakąś rewolucje robił i się rządził ?? serwer stoi 4 miechy i nikt nie ma zastrzeżeń do s/ns bo gra przewaga non steamów i nie będę zmieniał na only steam bo to bez sens, muffin a twoje wypowiedzi to już naprawdę szkoda komentować, i jakoś nie pamiętam Cie z e-z sojer ..

Stare 07-01-10, 17:56   #7

rewolucje.. zadne mi rewolucje.. trzeba servera rozwijac... a nie cofać sie.. jak widzisz tylko ten surf+diablo blokuje siec , bo ma NS/S , i server NS/S to nie jest pewne rozwijanie , w kazdej chwili moze wejsc update i dproto kaput, ewentualnie server ma wieksze pingi ,loss , choke... to zadna nowina ze nalezy sie kierowac w strone nowosci.. a moj nick
GameTracker.com : Player Page for NySy*
zreszta tu masz staty..

Stare 07-01-10, 18:06   #8

cedriK~

a co mnie obchodzi co ty byś chciał ? Kaput to jest twój rozum ... jak już pisałem serwer stoi 4 miechy i nie pouczaj mnie co mam robić, masz swojego super paintballa to sobie nim zarządzaj a nie wpieprzaj się do kogoś z buciorami, nie życzę sobie czegoś takiego ...

Stare 07-01-10, 18:10   #9

Radeon

Jakby zebralo się z 60% to byśmy mogli zmieniać, ale kolejny serwer pusty do kolekcji nie potrzebny.

Rozkręcisz aim/awp i sven to możemy zmieniać, ale tak to nie ma co zwalać winy na to, że jest jeden serwer ns+s

PS. na update są update dtpro, dtpro działa już od ponad roku

Stare 07-01-10, 18:14   #10

cedriK~

a nie dproto przypadkiem ? A po za tym nie słyszałem o żadnych updatach blokujących dproto, więc już nie wymyślaj

Stare 07-01-10, 18:18   #11

Radeon na stare binarki tez podobno byly update, wystarczyl jeden ruch valve, i nie bylo dwoch protkolow przez ponad 2miesiace, a co do Cb cedrik to shoutbox, irytujacy dzieciaku (to nie obraza ale fakt)

Stare 07-01-10, 18:29   #12

cedriK~

ty jesteś po prostu taki żałosny że nie umiem tego wyrazić słowami ? Myślisz, że jesteś jakiś wielki pro i mi będziesz rozkazywać ?? Nie pasuje to wypad

Temat uważam za zamknięte, moja odpowiedź brzmi nie

Tagi
steamz