| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Problem z Gengarem
Gram od paru godzin gengarem i zauważyłem pewien problem Gengar posiada dwa specjalne moce usypianie i wysysanie życia ze śpiącej osoby. Niestety jeśli zahipnotyzuje jakąś osobę budzi się ona w ciągu 2 sekund. Nie mogę wyssać z niego życia ponieważ skill ładuje mi się 10 sekund coś tu jest nie tak. Prosił bym o zwiększenie długości hipnozy gengara w celu wykożystania jego możliwości. |
| |
| | #2 |
|
|
Hipnoza 10 sec może być mógł skilla użyć? Odpada, wyssysanie życia ze śpiącego jest do użycia, gdy ktoś uśpi, a Ty kradniesz |
| |
| | #3 |
|
|
Nie usypia ich bo maja awe , juz na mnie testowales jak nie miallem to mnie uspales.
|
| |
| | #4 |
|
|
Skill ląduje się 10s wiec i tak niezdarze. Może być chociaż 13. Ale wiem na pewno ze 2 sekundy to lekka przesada, człowiek nie zdarzy nawet dojść do przeciwnika. Raku testowałem na de_nude pare razy na przeciwniku i usnął na około 2 sekundy i już. Radeon wiem o tym ze on musi spać, ale w obecnej sytuacji nie ma możliwości technicznych wysysania życia. jiglipuff ma dłuższe spanie ustawione niż akutalnie Gengar ktury powinien mieć lepsze skille niż mały okrągły wiecznie naburmuszony przyjaciel z markerem. |
| |
| | #5 |
|
|
1. 2 sekundy w Counter - Strike to jest bardzo dużo czasu. 2. Co to by była za gra byś tylko usypiał i wysysał HP a tak to możesz jak jiglipuf czy jam u tam uśpi 3. Według mnie to odpada bo może od razu zwiększyć uśpienie do 10 sek a wysysanie HP do 2 sek ?
|
| |
| | #6 |
|
|
Żeby uśpić kogoś muszę podejść bardzo blisko i nacelować na niego następnie musze poczekać na naładowania skilla by wyssać życie lub znow stać się niewidzialnym. A dotego usypiam tylko 1 osobe a nie tak jak jiglipuff wszystkich w około nawet całą drużynę na bardzo długi okres czasu. Nie zapominajmy o tym że nawet ty chyba niewiedz ile będzie zabierał HP możliwe nawet że tylko np 20 to jest bardzo mało. No i oczywiście można się bronić przed tym zegarkiem. Jeśli nie pasuje np 13s to można dać np 8s ale czas lądowania zmniejszyć do odpowiedniej liczby Ja po prostu chce by skill gengera mógł być w końcu użyty bo nie wiem dlaczego można po prostu powiedzieć jest zbanowany jak skill ditto. Proszę o możliwość użycia mocy Gengara |
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
|
jigli usypia masowo, bo w przeciwieństwie do gengara, nie może być niewidzialny uśpienie dłuższe niż reuse skilla? odpada; gengar byłby niepokonany 1 v1 |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
|
A jeżeli chodzi o Gengara to wiele osób gra na gama control czyli ma normalną jasność monitora jest to legalne no ale czy to tak naprawde nie jest lamerskie ???
|
| |
| | #9 |
|
|
Się umie się ma ![]() Jedni są bardziej cwani od drugich, ale i tak trzeba mieć ostro w głowie nawalone, by nie móc zrozumieć idei gengara i woleć grać na czarno-szarym ekranie (widok po rozjaśnieniu) co to za przyjemność? |
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
|
16bit tez jest lamerskie i co z tego??
|
| |
| Tagi |
| gengarem, problem |