| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Ograniczenie u klasy : Mag
Witam. Sprawa Polega Nastepująco : Są już spore lvl-e Magiem które mają dość inteligencji by szaleć kulami Moja sprawa jest Nastepująca jeśli się da Ograniczyć kule maga od 20-25 kul na runde lub mniej Mam nadzieje ze da sie (tam macie swoich ludzi z N.A.S.A :haha to tam postafią zrobic CAłuję i Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Ograniczenie u klasy : Mag
był już taki temat o ile się nie mylę ograniczenie miało być wprowadzone ale niestety nie zostało.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
tu w sumie nie chodzi że mag ma 100 inta i napierdziela kulami po mapie tylko potrzebuje do tego jeszcze jakiegoś itemu. Ale masz racje coś z tym trza zrobić bo się rozbrykało stadko.
|
| |
| | #4 |
|
hmm jak był temat przepraszam. (Nie chciało mi sie szukac) Tak wiem że item ale też przy itemie ZAraz +50 statów ono często wypada wieć prosze Ograniczyć chociaż kule |
| |
| | #5 |
| Wiek: 22
jestem za bo ten spam kul który robią jst masakryczny!
|
| |
| | #6 |
|
również ZA bo jeżeli nawet ktoś wyłapie bana wejdzie gdy nie będzie adma i wali ile chce |
| |
| | #7 |
|
Dodane ograniczenie kul na rundę(5+int/10 czyli max 15, ale jestem otwarty na sugestie bo nie wiem jak się średnio używa), do tego itemy z fireballami nie umożliwiają spamu(to był bug a nie funkcja :P)
|
| |
| Tagi |
| mag, klasy, ograniczenie |