| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| crash
Mianowicie dzisiaj pod koniec mapy "tesco" doszło do crash'u. Po ponownym wejściu na serwer okazało się, że straciłem kilka lvli. Przed crash'em miałem 79 lvl i około 30%, po crash'u 76 i około 70%. Nie tylko ja straciłem kilka lvli. I nie chodzi tutaj o jakieś pretensje co do tej sytuacji, bo przecież to nie Wasza wina . Piszę to tylko ze względu na to, abyście wiedzieli, że taka sytuacja miała miejsce.Dziękuje i pozdrawiam. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: crash
Zazwyczaj tak jest że jak zdobędziesz lvl/xp to po crashu się to kasuje, na razie z tym nic raczej nie zrobimy.
|
| |
| | #3 |
|
owszem mardogu ale można by było coś z tym zrobic ja straciłem ze 177 na 175 a całą mapę się męczyłem na niego . |
| |
| | #4 |
|
Panowie chodź ja jestem bardzo impulsywną i natarczywą osobą to zrozrumiałem ostatni przekaz korzenia. Diablo wywala parenaście mb błędów w logach i jest tak w skrócie cały rozjebany kod diablo. Dlatego wszystko co związane z Diablo narazie nie będzie naprawione :] |
| |
| | #5 | ||
|
| Odp: crash Cytat:
Cytat:
![]() Panie kochany! Mamy dwa błędy, które sypią bardzo często czyli jest tego dużo, w małym odstępie czasu co wpływa na dużą wagę pliku. Aktualnie Zenek bada ten błąd, raz próbował i dalej jest, jak nie wypali to Dhair i każdy po kolei będzie szukał problemu :] Crashe może powodować też brak połączenia neobans z bazą! Będzie dopiero rano! Zamykam! | ||
| |
| Tagi |
| crash |