| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Grochu
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): Grochu i niczyji Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:1:8901782 Wiek: 18 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):9 , nie jestem ideałem=p Na jakich serwerach mam adma?: nigdzie Na jakich serwerach miałem adma?: tylko na volta-sq.pl war3mod, nie przedłużyłem go, gdy sie miało adma mozna go przedluzyc bez podania? ![]() Dlaczego ja?: Znam się na adminowaniu, mam wh w oczach, wynajdę każdego który odpali na serwerze, nikt się przede mną nie ukryje. Działam też trochę na blacklisted. Czasem jestem arogancki, konfliktowy ale służbę admina spełniałem dobrze, rozstrzygłam spory obiektywnie, nie kierowałem się uczuciami przy wydawaniu wyroku tj bana. Regulamin mam w małym paluszku, uwielbiam jego niedociągnięcia. Potrafię coś strzelać w csie, mam też spory wpływ na graczy o małym wieku, pomagam takim. Większość na serwerze mnie zna. Ile dziennie grasz na serwerze?:Teraz przeważnie z rana 3godziny. Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): tak |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Grochu
Za Groszkiem |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Za gufffienkiem ; )
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Oo Grochu będzie płacił. ![]() Za. |
| |
| | #5 |
|
Behind ....
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Jako iż Groszek już miał adma, więc chyba tylko ktoś musi napisać regułkę, że przyjęty etc. Ale jako iż nie jestem pewien to Za. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
ja jestem rpzeciw po jego tekstach :-/
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Nie lubie go, kawal z niego skurwiela szczerze mowiac, ale adminem jest dobrym, za.
|
| |
| | #9 |
|
| Odp: Grochu Obok Sqarge to byl najlepszy admin. Jak najbardziej za |
| |
| | #10 |
|
oczywiście za |
| |
| | #11 |
| Wiek: 23
za słabiakiem
|
| |
| | #12 |
|
No za, bo co innego pozostaje ;D
|
| |
| | #13 |
|
Admin dobry ale nerwowy jestem ZA.
|
| |
| | #14 |
|
grochu będzie płacił ? xD i dalej pure będziesz robił aby mieć na admina ? :P jak najbardziej za |
| |
| | #15 |
| Wiek: 19
z całym \szacunkiem dla ciebie grochu mowie NIE mamy zdecydowanie za duzo adminow na war3 :P a tak wogle to nie musiasz dawac podania jak juz byles kiedys adminem :P |
| |
| Tagi |
| grochu |