| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Za mocne zasady?
Jest problem , ze sa takie zasady , a nie inne. Duzo osob nie przestrzega takich zasad , lub ich nie zna. Gracze dostaja bany i juz nie chca grac. Trzeba to jakos zmienic. Myslalem zeby budowlancy mogli wszystkich zombie bic , ale wtedy jest problem ze zombie nie ma szans. Wiecej hp dla zombie na start czy jak? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Za mocne zasady?
1. CT bije tylko tych, którzy wchodzą do niego na kampę, tego zmienić nie można. 2. HP też w porządku. 3. Admini powinni zmienić trochę swoje podejście. Jak ja wchodzę na serwer, bo proszą o to na steam, najpierw mówię, żeby więcej tak nie robił (np. bił na ziemi). 4. Niektóre 'przestępstwa' popełniane przez graczy nie są świadome, dlatego najpierw admin powinien im wyjaśnić to, później zbanować, jeśli się nie poprawi. 5. Ban za obrażanie. - admin i gracz powinni być równi, prawda, więc dlaczego admin za obrazę w jego kierunku może dać bana na tydzień-perma, a jak ktoś jedzie po reszcie, może dostanie jedynie bana z powodem 'lamienie' lub 'ogarnij się'. 6. Chcę wrócić do powodów banów. Gracz powinien dokładnie wiedzieć, za co dostaje bana. Tak więc admini proszeni są o wpisanie powodu porządnego, a nie 'lamienie' lub 'ogarnij się', bo dalej zdarzają się takie przypadki. BASE BUILDER JEST PO TO, ŻEBY BUDOWAĆ KAMPY. SŁYSZAŁAM, ŻE SAM FAITH SCHODZI SOBIE Z 'KAMPY' NA POLOWANIE. JAK GRACZE NIE BĘDĄ MIELI SZANS DOJŚCIA I ZABICIA, NIE BĘDĄ GRAĆ... PÓŹNIEJ RESZTA MI PŁACZE, DLACZEGO JA ICH BLOKUJE, JAK NIE ZBUDOWALI SOBIE KAMPY I MOGA W TAKIM RAZIE BIEGAĆ... |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Ja zawsze pisze powod sam, nie wybieram z menu banowania, nie banuje za bicie na ziemi - tlumacze, nie skutkuje - slay, nie skutkuje - ban, obrazanie traktuje rownoznacznie - ktos jedzie po graczu banuje tak jakby jechal po mnie. Moim zdaniem wszystko jest ok. Moznaby dac przy wejsciu na server wyskakujace zasady i pytanie "Akceptujesz?" tak - moze grac, nie - kickuje go.
|
| |
| | #4 |
|
Tylko chcialbym napisac , ze admin nie ma czasu na kazdego gracza upominania. Admin powinien miec czasu troche pograc. AS , a te zasady by sie nie zmiescily ;p |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
Ja czekam czasami 7 min i zero fragów... Więc co mam robić? Jedynie jak do mnie wchodzą to przez pomyłkę albo jak tylko ja zostaje z ct... Więc co ^* $ chyba moge zejsc i polować na nich żeby chociaż 1-3 fragi na runde zdobyć czyż nie? ... Wszyscy się mnie boją bo nie mają żadnych szans dojścia do mnie. Według mnie powinni mieć z 5k hp wtedy by mieli jakieś szanse. Od początku tego serva mówiłem że zombie ma zamało hp.:P
|
| |
| | #6 |
|
Zależnie od osób na serwerze wprowadzić ilość HP dla zombie. Zasady pozostawić takie same, są dobre, zapoznanie się z nimi nie jest obowiązkowe - wystarczy odrobina rozumu. Ja np. regulamin dopiero przeczytałem, jak usłyszałem coś o zakazie camp spowalniających. - Dwóch zombie - Oczywiście - jedynie w proporcji 1:1 albo, że jest więcej CT. W przypadku przewagi ilościowej Zombie nad CT, wtedy hp wynosi wartość pomiędzy dwoma typami. PS. Ja też lubię dać wszystko w szybkie bieganie i pozabijać zombie na ziemi uciekając - ale Faith to daje 25 punktów we wszystko i jest maszyną-do-zabijania. Niezniszczalny. |
| |
| | #7 |
35* kochany jedynie gravity 20 bo więcej nie moge. 5k hp dla każdego zombie jakie jest moja opinia. i 200+ za każdy dead.
|
| |
| | #8 |
|
Ja to bym dal 3000HP na start i 200hp co dead.
|
| |
| | #9 |
|
3k na start, 500hp co dead.
|
| |
| | #10 |
|
500hp co dead? Przesadzasz , niektore kampy ct sa bardzo trudne. A tak 6 deadow i juz 6k hp.... |
| |
| | #11 |
|
Napiszmy skrypt, że w chwili, kiedy zostaje Faith to za dead jest 500hp i ju.
|
| |
| | #12 |
|
faith nie kazdy kupuje sobie expa i ciężko się obronić przed zoombie jesli bedzie mialo 5k hp. jeśli chcecie podnieść hp to dajcie też więcej expa za zabicie proponuje x3 . Jeśli chcecie zmienić regulamin to dajcie 5k hp dla zoombie i zmienić w regulaminie, że można bić all zoombie na całej mapie.
|
| |
| | #13 |
Po to jest żeby kupować że ja po 1 koksze i bije wszystkich tzn zawsze przetrwam i najwięcej fragów nabijam za co mam b dużo expa to do tego kupiłem sobie. Dla mnie 1 nie zmieniajcie serva. Przed skill modem było to samo nikt do mnie nie właził chyba że w ostateczności. Robie dobre kampy i ludzie to wiedzą że sensu nie ma.
|
| |
| | #14 |
|
Przed skillmodem w 3 osoby i spałeś |
| |
| | #15 |
Przed skill modem 10 zombie i nikt mnie nie dopadł kochany:P Teraz robie kampy dluugie nie z przeszkodami bo tak szybko zabijam. Wtedy musiałem robić przeszkody żeby po 1 pixelu przechodzili i nikt nie dochodził.
|
| |
| Tagi |
| zasadyz, mocne |