| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy chcesz, aby zostały zresetowane levele na serwerze? | |||
| Tak | | 25 | 86.21% |
| Nie | | 4 | 13.79% |
| Głosujących: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
|
| Reset leveli
Prosta ankieta, Czy jesteś za tym, aby na serwerze doszło do resetów skilli, chodzi o to, by wszyscy mogli równo wystartować, tym bardziej, że na serwerze zaszło trochę istotnych zmian, jak np. zwiększenie expa, ja oczywiście za !
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
|
ja także za , byłem zaskoczony że mieli taki lvle, ciężko takim gościom jak ja z 10lvlem zabić takiego 200 zważając na to że wieleee osób zaczyna tam gre od teraz |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
|
Ja również jestem za. Jak gralem tam i widzialem graczy z 200hp, to naprawdę odechciewalo sie grac.
|
| |
| | #4 |
|
|
Jestem na nie !!!
|
| |
| | #5 |
|
|
jestes na tak/nie ? UZASADNIJ dlaczego !
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 24
|
jestem na tak i na nie wlochen mi sie zalil ze nie bedzie juz grac.... ale ja mam na to wyj e ban e hehe i tak bede grac :P
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
|
Pewnie ze tak...chcecie nas gnębić od pierwszego dnia ? :P
|
| |
| | #8 |
|
|
nie ma żadnego obrażania się, będzie grał, jak jest dobry to Cię pokona na równym poziomie a nie o 200 lvl wyższym, narzekacie, teraz exp większy to się nabije szybko, a jest czego bo max 1800 lvl |
| |
| | #9 |
|
|
hah na początku byłem na tak, potem jak zabiłem tam dwóch co mieli po 200 hp z usp to się zastanowiłem głęboko ale jednak jestem za resetem,niech każdy jest równy |
| |
| | #10 |
|
|
na nie to nie Fair ze nabijałem 2 mieś i jeszcze na to wydałem raz za taki interes to ja dziękuję Szczurek nie żal by Ci było jak 2 mieś twojej pracy by poszło na marne? |
| |
| | #11 |
|
|
Hmm ja jestem na tak, wydaje mi się ciekawy mod. Nigdy na nim nie grałem, i myślę, że każdy powinien mieć równe szanse od samego początku. Jednakże szkoda takich jak "wlochen" faktycznie, 2 mieś "expienia" to nie mało. |
| |
| | #12 |
|
|
no i co proponujesz wlochen ?? Teraz szybko leca lvl
|
| |
| | #13 |
|
|
Ja na tak i mam pomysł damy tobie 50 lvl i good
|