| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Veslo na adma? | |||
| Tak | | 1 | 16.67% |
| Nie | | 5 | 83.33% |
| Głosujących: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
| Wiek: 22
| Veslo na adma.
Nick w grze: *|VeSlo|MusiC_My_Life|* Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:18324059 Wiek: 20 Znajomość konsoli AmxModMenu: bardzo dobrze Na jakich serwerach mam admina?: na żadnym ponieważ chce być tylko admem gdy tego potrzeba. Na jakich serwerach miałem admina?: Zakładkarny.com Zombi mod. i 8 innych serverach nie pamiętam gdzie :P Dlaczego ja?: ponieważ jestem rano i chciałbym, dopilnować pewnych spraw. np. dziś rano było 2 graczy z aim_head shot cheats + wh. nie dało rady grać ani nic :/ dużo już wiem o zombi i chętnie odpowiadam na różne pytania graczą. Denerwuje mnie to iż wchodzą jakieś dzieci i się chwalą dosłownie wszystkim :// Psują chęć do gry. kolejna sprawa to kultura niezbyt fajnie jest słuchać na servie jak 2 graczy głuci się po miedzy sobą i to w niezbyt kulturalny sposób, chciałbym takim sytuacją zapobiegać. Oczywiście odpowiadanie i dawanie wypowiedzi na rózne tematy na forum na temat diablo mod wchodzą w grę. gdy mam po co wejść lub mam coś do wykonania wykonuje to bardzo sumiennie. Mama nadzieje że moje podanie będzie rozważone jeśli o czymś zapomniałem to z góry przepraszam. I chętnie dopisze lub odpowiem na dane pytania. Ile dziennie grasz na serwerze?: róznie od 2-6h przewaznie rano siedze gdy niema żadnego admina. Dodatkowe. Micro - Posiadam. Gg- 7317607 Steam login = veslo131990 [chętnie odpowiem na pytania lub różne problemy] Skype = v33sl0 Facebook = pokazuje tylko dziewczyną :] |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Veslo na adma.
Będę płacił OBOWIĄZKOWE składki ? (sms 23.18zł/przelew 11zł na 1mc lub 25zł/3mc): Minimum 30 postow z tego co pamietam |
| |
| | #3 | ||
| Wiek: 21
| Odp: Veslo na adma. Cytat:
Jedyne co gra na twoją korzyść to wiek. Ile grasz na serwie tydzien ? -nigdy cię nie widziałem pewnie dlatego że grasz rankiem ja gram popołudniami/wieczorami i w nocy. Cytat:
Więc jestem na nie. Moja rada ?? Daj się poznać z dobrej strony. Nie będę nigdy za jak nawet nie kojarzę osoby. dodatkowo dwa z twoich 4 postów są bezsensu. | ||
| |
| | #4 |
| Wiek: 22
aha :] no dobrze popisać mogę. płatność to chyba jasne? trzeba płacić za utrzymanie :] serva. Cierpliwość to wiem 3 uwagi bez poprawy kick. co najwyżej ban 5 minut albo gag. No ja gram rano przeważnie tak do 15;00 potem mnie niema a potem to chyba gdzies wieczorem wchodzę. Oczywiście trzeba się poznać a gram nie długo to racja ale, już zauważyłem parę nie rzeczy i chciałem pomoc :] Wszedłem na server dzięki towdi zaprosił mnie wiedz pograłem i mi się tam spodobało :] |
| |
| | #5 |
|
Stanowcze nie! Dlaczego? Posty... To ile grasz na serwie.... i to że w ogóle cie nie znam.. z nicku kojarzę, ale to wszystko. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
Jeżeli to co piszesz jest prawdą to wydajesz się być ogarnięty. Ale póki co: Podanie odrzucone! Daj się poznać wszystkim |
| |
| Tagi |
| adma, veslo |