| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie o bycie w Ct bez żadnych przeszkód Witam! ![]() Chciałem złożyć podanie o bycie w Ct. Ogarniam prowadzenie w ct chociaż czasami mam takie dni że nie ogarniam to wtedy ide do tt.Mam 2 mikrofony ze sluchawkami , steama,mutacje akurat przechodzę.Często jest tak że 1 admin pozwala mi być w ct a później inny wbija i mnie przenosi dlatego złożyłem to podanie i proszę o pozytywne rozpatrzenie jego bo jak nie to przekopa :P
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie o bycie w Ct bez żadnych przeszkód
Wiemy ze ogarniasz prowadzenie, wystarczy kochany ze kupisz steama to tylko 10zł na allegro |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Grochu , Dypcio ma juz steama Dla mnie ogarniasz w CT bo juz kilka razy widzialem.. I dla mnie moglbys byc w CT Poczekajmy az Kanter napisze ..
|
| |
| | #4 |
|
No ja mam steama Czytaj ze zrozumieniem :P
|
| |
| | #5 |
|
Dypcio ja też bym nie miał nic przeciwko gdyby nie twój głos - do niego też nic nie mam ale te wszystkie tzw. dzieciaki spamują ,,ej admin dypcio jest w ct a nie ma mutacji , kiedy ja jestem w ct to mnie przenosisz." Dla tego właśnie cie przenosze .
|
| |
| | #6 |
|
Gdy nie będzie chętnych do ct wtedy możesz śmiało wchodzić ale jeżeli trafią się osoby z mutacją + steam które chcą być w ct musisz ustąpić im miejsca.
|
| |
| | #7 |
|
Apal no dobra. A co do ciebie TehaCe to niech też te dzieciaki złożą podanie i niech też ogarniają.I co wkońcu zrobicie ze mną ?
|
| |
| | #8 |
|
| Odp: Podanie o bycie w Ct bez żadnych przeszkód |
| |
| | #9 |
|
| Odp: Podanie o bycie w Ct bez żadnych przeszkód Za dużo tego. KToś nie ogarnie przeżuce go i zara teksty. Alee ja mam immunitet. Wydaje mi się że zostawić to w ręce admina który widzi co w Volvie piszczy i sam zareaguje. |
| |
| Tagi |
| przeszkod, bycie, podanie |