| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Feraligatr
Witam Mam propozycje odnośnie tego poka. Proponuję zwiększyć prędkość fali tego pokemona jako że jest ona banalna do uniknięcia. Proponuję aby fala feraligatra była tak szybka jak fala flareona. Pzdr. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Feraligatr
Flareon to jest dobry pokemon a Feraligitar jest troche slabszy nie moga być same + w życiu też nie ma tak dobrze. Ja jestem na NIE. Jak Ci sie ten pokemon nie podoba wyrzuc go lub zamien sie z innym graczem na flareona, bo widzę że flareon Ci odpowiada. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Popieram ProSkill'a. Feraligatr jest podstawowym pokemonem, więc analogicznie powinien być słabszy od takiego Flareona. Uważam, że nie ma sensu poprawiać go na +.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 24
dokladnie jest to pok podstawowy i tak czy naczej na wysokim lvl ta fala bedzie szybsza a u flareona nie przyspiesza tylko rosnie dmg. Ps. owned napisales tego posta tylko dla wlasnej korzysci! |
| |
| | #5 |
|
jestem na NIE zostawcie tak jak jest!
|
| |
| | #6 |
Z lv rośnie tylko dmg fali, i nie napisalem posta dla własnej korzysci bo widzę jak ktoś nim gra i próbuje skanować falą to gówno wychodzi tak samo niby pisze ze fala feraligatra zamraża i tez nic tylko dmg zadaje.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
A to nie jest tylko animacja? A dmg nie jest zadawane od razu? |
| |
| | #8 |
|
Dmg jest zadawane od razu .
|
| |
| | #9 |
Tak wogole czy feraligatr nie zadaje dm tylko najblizszym celom? bo cos mi sie tak wydaje
|
| |
| | #10 |
|
Fareligtar zadaje obrażenia do pewnej odległości. Czym większy lvl tym dalszy zasięg <chyba> . |
| |
| | #11 |
Hmm... Dobra dzięki za wypowiedzi i liczę na to ze jak mój feraligatr ma aktualnie ~75 lv i wbije po ~40 To na 300 Będzie bić po te 100 :P
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
ok więc zamykam |
| |
| Tagi |
| feraligatr |