| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy dodać plugin zezwalający na podnoszenie paki przez CT? | |||
| dodać plugin | | 10 | 71.43% |
| nie dodawać | | 4 | 28.57% |
| Głosujących: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
| Wiek: 22
| Podnoszenie paki przez CT
Ankieta potrwa tydzień. Dotyczy ona pluginu który pozwala na podnoszenie paki przez ct. Możliwości CT: podnoszenie paki podkładanie paki rozbrajanie paki(oczywiste) NIE widzą paki na radarze Terroryści: widzą na radarze przemieszczającego się CT z paką. |
| |
| | #2 |
|
|
Ciekawa propozycja nie rozumiem tylko co oznacza podkładanie paki. to znaczy ze ct najpierw podłoży bombę a potem ja rozbroi?? i czy jak ct podłoży bombę i ona wybuchnie to frag idą dla niego... |
| |
| | #3 |
|
a jezeli CT podlozy pake to czy terro moze ją rozbroic?
|
| |
| | #4 |
|
CT może podłożyć pake i zaraz rozbroić. TT nie rozbraja paki, jak paka wybuchnie podłożona przez CT, to TT wygrywa. Co do fragów, to ciekawe pytanie. Nie wiem. |
| |
| | #5 |
|
to ja jak najbardziej za |
| |
| | #6 |
|
|
za !
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
|
ja wogole nie gram na poke, ale ZA |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
|
ja też za :P
|
| |
| | #9 |
|
|
Lepiej by bylo jakby ct moglo tylko podlozyc pake , a nie podkladac to by z nia uciekali ![]() Ale mych bedzie za. |
| |
| | #10 |
|
|
eeee nie jestem za dzieci grające tam(niektóre) nawet nie widzą leżącej paki na radarze nawet niektórzy nie wiedzą, że jest podłożona a jak CT sam sobie poodłoży i rozbroi to bezsensu. Albo zabierze i bedzie po całej mapie uciekać...
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
|
jak ty i tak nie grasz na poke :P
|
| |
| | #12 |
|
|
jakieś to dziwne, ale niech będzie. |
| |
| | #13 |
|
|
może być ciekawe. Tylko fajnie by było , jak by TT też mogło rozbrajać :P
|
| |
| | #14 |
|
|
od czasu do czasu wejdę ale jak już gram to zawsze mnie ktoś tam *******(np. gadając przez micro albo swoją super nie wiadomo jak zajebistą grą) i nie ogarniam ***** tego pokeskilla bo nie mogę jednocześnie używać skilla i strzelać a np. u bulbasaura to dobrze strzelać i jednocześnie hp kraść czy tam leczyć się jakoś
|
| |
| | #15 |
|
|
Jestem na nie ponieważ gra zrobiła się w ten sposób bardzo denerwująca.
|
| |
| Tagi |
| paki, podnoszenie |