| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Przedłużenie adminów (listopad-grudzień)
Witajcie drodzy admini serwera JailBreak. Powoli zbliżamy się do 5 listopada, wiec rozpocznie się nowy miesiąc adminowski. W tym temacie musicie mnie powiadomić czy przedłużacie admina czy nie (brak wpisu w temacie oznacza automatyczna rezygnacje). Składki po 8zl (przelew) lub 17.08zl (sms), polecam przelew/wpłatę na konto bo taniej jest. Przedłużenia adminow na okres 5 listopada - 5 grudnia (lub jeśli ktoś chce na dłużej np do 5 stycznia itd to mnie powiadamia wcześniej) według wzoru w tym temacie wpisujecie: Zmieniły się u nas zasady, wymagania na nowy okres. Nowe zasady, wymagania co do admina znajdziecie tutaj: http://volta-sq.pl/rekrutacja-298/14...istratora.html Na wpisy w temacie czekam do 5 listopada. Admini na okres listopad-grudzień: 1. deToX 2. Metiu 3. TetraHydroCannabinol 4. Jarus 5. GierO 6. napinka. 7. t!ker 8. Infernos 9. emas |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Przedłużenie adminów (listopad-grudzień)
Zostaje z wami ;p przepraszam za moja nieobecnosc ale mialem powazne sprawy.. dzisiaj albo jutro ci przeleje pieniadze.. |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Przedłużenie adminów (listopad-grudzień)
Ktos jeszcze przedluza a nie ma go na liscie w 1 poscie ?
|
| |
| Tagi |
| listopadgrudzien, adminow, przedluzenie |