| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Sponsoring i wiecej slotow?
Witajcie, moze uda mi sie zalatwic sponsoring serwera JailBreak i wtedy kase ze skladek bedziemy na inne cele typu mapki, modele przeznaczali. Kolejna moja propozycja jest zwiekszenie slotow do 24 lub wiecej. Co wy na to? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Sponsoring i wiecej slotow?
ze slotami bym sie klocil. Chyba ze ktos sprawdzi wczesniej wszystkie mapki bo na niektorych jest tak ze poprostu polowa teamu budzi sie martwa w nowej rundzie, a co dopiero beda za krzyki gdy admina nie bedzie a kolejne mapy sie dolacza przy wiekszej ilosci slotow.
|
| |
| | #3 | |
|
| Odp: Sponsoring i wiecej slotow? Cytat:
| |
| |
| | #4 |
|
Tzn , kasa poszła by na mapki! Co oznacza że wszystko bd tak jak chcemy czyli ilość resp no i oczywiscie reklamy ![]() Jeśli sie uda sponsoring to zajebiscie , za slotami jestem jak najbardziej na tak Tylko może warto poczekać aż przejdziemy na steam i wtedy podjąć decyzje
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 15
Bd git majonez jak tak zrobisz tylko czy nie bd troszke lagowało ? PS. Kanter obraziłeś się ?? |
| |
| | #6 |
|
Kanter , Radeon i tak nie wstawi banera na forum dla jednego serwera.
|
| |
| | #7 |
|
Czekam na warunki sponsoringu od Tserwery.pl
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
sloty wieki + bedzie zajebiaszczo jak sie uda sponsoring. |
| |
| | #9 |
|
Było by super wreszcie bym nie musiał czekać 10 min żeby wbić na serwa Jail bo on zawsze pełny jak i wszystkie Wielki + dla dodatkowych slotów |
| |
| Tagi |
| slotowz, sponsoring |