Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 193  
Stare 22-10-10, 13:07   #1

uha s

Masterowi chyba w glowie sie cos....

Data: 22.10.10
Name Admina:MaStEEER
Kto składa Skargę: WSRH%Uhhhhaa%s.
Opis skargi: Wchodze na serwa po raz 1-wszy o.O ! pisze siemanko i pytam sie czy jest tu ember a jak tak czy mozna go uzywac. Minelo 15 sec pokazalo mi sie okienko z banem "Powod Zmien nick" (Moj nick jest obrazliwy huehue?.) Nie chodzi mi o to ze bana dostalem na 5 min tylko o sam fakt z jakiego wala przyczepiono sie do mojego nicku oO!.
Dowody (Demko/SS):

Uha s

Stare 22-10-10, 14:05   #2

Rzul3k

Odp: Masterowi chyba w glowie sie cos....

Poczekamy na Mastera i zobaczymy co na to powie
Nie wiem dlaczego ban? Za Nick? Najpierw się kicki daje, a nie bany...

Stare 22-10-10, 15:04   #3

MaStEEER

Rzulku juz wyjasniam, to zwykle nieporozumienie, ktore zreszta wyjasnil mi Rosa,
paradox ma u nas nick WSRH Shelerini, i poprostu ze zwyklej nie wiedzy myslalem ze sie nabija nickiem z paradoxa to odruchowo na 5 min dalem zeby nick zmienil, dopiero pozniej Rosa mi wyjasnil co to jest WSRH i ze nie oznacza to, iz szydzi z paradoxa, co rowniez potem uha wyjasnilem fakt, ze po banie, ale wyjasnilem choc nie wiem czy mnie sluchal:P
ps. Uhas nie kozacz tak wiecej bo pozniej dales jeszcze ze 3 powody do dluzszego bana m.in. grozac mi jak to Ty Rzulka i Mystica znasz i ze oni sie mna zajma (smiech), to ze sie kogos zna nie znaczy ze masz prawo kogos obrazac co tez robiles po wejsciu po banie m.in. gracza nynu.

Stare 22-10-10, 15:45   #4

uha s

Nie nie nie kolego powiedziałem ze poczekam aż mystic lub rzulek zobacza z jakiego powodu dales mi bana wiec nie przekrecaj.

Stare 22-10-10, 16:28   #5

MaStEEER

Nie mam zamiaru sie z Toba klocic aha i nie jestesmy kolegami! a groziles ze sobie pogadam z Rzulkiem i Mysticiem.
ps. Rzulek nie ma co kontynuowac tego sporu bo on i tak nic nie wniesie, ban dany na 5 minut przez zwykla niewiedze bo myslalem ze sie nabija z naszego adma nickiem proste.
I powtorze jeszcze raz Uhas nie kozacz bo za obrazanie graczy i grozenie mi moglem ci spokojnie ze 4h dac i nawet Rzulek by Ci nie pomogl bo zlamales 2-3 ptk regulaminu!

Stare 22-10-10, 17:50   #6

Rzul3k

No to wyjaśnione
Ale następnym razem najpierw się dowiedz, później zbanuj ;p

Tagi
glowie, chyba, masterowi