| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Masterowi chyba w glowie sie cos....
Data: 22.10.10 Name Admina:MaStEEER Kto składa Skargę: WSRH%Uhhhhaa%s. Opis skargi: Wchodze na serwa po raz 1-wszy o.O ! pisze siemanko i pytam sie czy jest tu ember a jak tak czy mozna go uzywac. Minelo 15 sec pokazalo mi sie okienko z banem "Powod Zmien nick" (Moj nick jest obrazliwy huehue?.) Nie chodzi mi o to ze bana dostalem na 5 min tylko o sam fakt z jakiego wala przyczepiono sie do mojego nicku oO!. Dowody (Demko/SS): Uha s |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Masterowi chyba w glowie sie cos....
Poczekamy na Mastera i zobaczymy co na to powie ![]() Nie wiem dlaczego ban? Za Nick? Najpierw się kicki daje, a nie bany... |
| |
| | #3 |
| Wiek: 24
Rzulku juz wyjasniam, to zwykle nieporozumienie, ktore zreszta wyjasnil mi Rosa, paradox ma u nas nick WSRH Shelerini, i poprostu ze zwyklej nie wiedzy myslalem ze sie nabija nickiem z paradoxa to odruchowo na 5 min dalem zeby nick zmienil, dopiero pozniej Rosa mi wyjasnil co to jest WSRH i ze nie oznacza to, iz szydzi z paradoxa, co rowniez potem uha wyjasnilem fakt, ze po banie, ale wyjasnilem choc nie wiem czy mnie sluchal:P ps. Uhas nie kozacz tak wiecej bo pozniej dales jeszcze ze 3 powody do dluzszego bana m.in. grozac mi jak to Ty Rzulka i Mystica znasz i ze oni sie mna zajma (smiech), to ze sie kogos zna nie znaczy ze masz prawo kogos obrazac co tez robiles po wejsciu po banie m.in. gracza nynu. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
Nie nie nie kolego powiedziałem ze poczekam aż mystic lub rzulek zobacza z jakiego powodu dales mi bana wiec nie przekrecaj.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 24
Nie mam zamiaru sie z Toba klocic aha i nie jestesmy kolegami! a groziles ze sobie pogadam z Rzulkiem i Mysticiem. ps. Rzulek nie ma co kontynuowac tego sporu bo on i tak nic nie wniesie, ban dany na 5 minut przez zwykla niewiedze bo myslalem ze sie nabija z naszego adma nickiem proste. I powtorze jeszcze raz Uhas nie kozacz bo za obrazanie graczy i grozenie mi moglem ci spokojnie ze 4h dac i nawet Rzulek by Ci nie pomogl bo zlamales 2-3 ptk regulaminu! |
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
No to wyjaśnione ![]() Ale następnym razem najpierw się dowiedz, później zbanuj ;p |
| |
| Tagi |
| glowie, chyba, masterowi |