| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Skarga Na Adma ;)
[NeoBans] Status gracza Jumper: Czysty [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Julia [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Powod: 'wez kalkulator, policz roznice miedzy 18 a 15 i nie piszcze' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: '' [AMXBans] Twoje IP: '193.138.243.203' [AMXBans] =============================================== Po 1 Ogarnij Się Laleczko Po 2 Dawanie Banów Za Nic Grrr To Grozi Utrata Adma Po 3 CS Od 16lat ![]() Aiii zapomniałam dodać Nadużywanie Adma aiii Jak Ja Kocham Pisać Skargi :PWytłumaczenie: gadaliśmy sobie o wieku grrr noo to napisałam ze mam 17 a nie 15 jak Julia bo mieli jakieś ale że mam niby 15 ![]() A Tuuu JULIA Bulwers I Bana :d Tak Się Teraz Dzieci Bronią Dają Bana Za Nic Gratulacje Kochana |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Skarga Na Adma ;)
Nadużywanie admina? O przepraszam... Ja dałam Ci jedynie bana. Bany do 24 nie są rozpatrywane. |
| |
| | #3 |
Ale Nadużyłaś Adma Dałaś Bana Za Nic Gram W Cs Od ponad 3 Lat Wiec Mi Nie Tłumacz |
| |
| | #4 |
Miałam swój powód, który jest zawarty w ban reason... Włączyć myślenie i powinnaś wiedzieć za co. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Ewelincia, nie prezentujesz się za dobrze, w porównaniu do Juli wypadasz okropnie ![]() @down z tym speedhackiem to był żarcik ze strony rzulka.. przynajmniej ja to tak odebrałem. btw BANÓW DO 24H NIE ROZPATRUJEMY! oraz Brak Wzoru = 1 Ostrzeżenie! |
| |
| | #6 |
ze tak powiem "POKE Jezyk" nie jest tlumaczony na jezyk POLSKI I wedlog mnie ban byl sluszny gdyz iz Julia zostala obgadywana przez Uzytkownika Ewelina bylo to hamskie i nie kulturalne gdy julia weszla na serwer ewelina dalej ja obgadywala wiec wedlug mnie musisz odbembnic swoje i nie plakac na forum o byle co a po 2 niewiem z jakiej racji odbanowywuje sie za SPEEDHACKA ![]() za obraze admina jest nawed perm wiec ciesz sie ze dostalas tylko na godzine |
| |
| | #7 |
|
Mnie tylko jedno dziwi w temacie na speed hacku , zobaczylem jak rzul3k czy kto napisal , ale ja pamietam ze miales speed hacka. A ty napisalas "noooom ale teraz chce grac na tym serwie" cos w tym stylu , zaraz odswiez i post edytowany "nie mialalm speed hacka" |
| |
| | #8 |
Za Nic Za To Ze Mam 17lat a nie 15 jak Julia i nie piszczę przez mikro jak ty Sory mam czułe słuchawki ![]() To Nie Jest Nic Złego. Wyjaśnienie Dawania Banów: Za chitowanie; obrażanie innych graczy w sposób wulgarny; reklamowanie jeśli gracz po 2 kikach nadal ma wysoki ping daje sie bana na 1h :P Nadużycie adma: Ban za nic czyli: Dawanie slapów pisanie na okrągło w konsoli adma Jeśli admowi sie nie podoba grać to go banuje ITP: dużo tego ;P Raku - pisałam posta ale nie zauważyłam ze rzulek odpisał :/ iii to było to tego kolesia co 1 odpisał ![]() ![]() Obgadywana buahaha i za to Ban !! weś sie ogarnij jak bym ja wyzywała i obrażała too by mogła dać banaaa a nie za powiedzenie ja mam 17 a nie 15 jak Julia. śmieszni jesteście *Muffin*- hmmm Heh znasz mnie jeden 1 :d i oceniasz żałosne ![]() ![]() adN~- jakbyś przeczytał to tamten koleś miał nick Patrix czy jakoś tak ![]() A Ja Facetem nie jestem i nie potrzebuje chitów żeby grać :d Koleś miał to samo IP. A Po 2 nie obgadywałam jej powiedziałąm jedno słowo nie mam 15lat tak jak Julia i co obgaduje ją weś sie ogarnij !! |
| |
| | #9 |
Ewelincia, nie bądź taka do przodu. Obgadywałaś, co nie należy do zachowania dobrze wychowanych osób. Poczułam się obrażona, a więc dostałaś bana. 1 godzina to bardzo mało, przeważnie dawałam 10-24... |
| |
| | #10 |
Wiec teraz bedzie glosowanie za nadanie bana permalnego graczowi o nicku "Ewelincia" ktory uzywal nielegalnych programow by byc najlepszym na serwie
|
| |
| | #11 |
Buahaha to se rób Obrażona mogła byś się poczuć jak bym cie obrażałą buahaha Ludzie wiecie co oznacza słowo Obgadywać Chyba Nieeee !! A za takie coś Nie Daje Się BANA !! Heh :P Każdy Ban Jest Rozpatrywany Jeśli Był Słusznie Nie Dany. Ja Też Mogłam Się Czuć Obrażona Jak adN~ pisał obrażliwą stronke z nickiem z mojej fotki.. Ja Mu Bana Nie Dam Bo Nie Mam Adma.. I Cooo To Jest Fer... |
| |
| | #12 | |
| Wiek: 18
Skonczcie juz to, ban do 24h nierozpartywalny, ogolna kultura prezentowana przez ciebie jest na bardzo niskim poziomie, do zakmniecia ![]() Cytat:
Moim zdaniem to jest marna prowokacja.... | |
| |
| | #13 |
Buahahaha O Jaaa A Może Adn Jest Kulturalny!! Jej Jemu Powiecie że Bardzo Bo Ma Adma :d Dla Was Zwykli Gracze To Śmiecie !! :P Heh Masz Adma JEsteś Królem.Takkk Jestem Niemiła Jeśli Jestem Obrażana Na Serwie Przez admina ADN!! A Zamknąć Ty Się Zamknij !! Czekam Na Odp Rzulka !! |
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
Bla, bla, bla. Nie ma to jak kłótnie kobiet ;d Nikt tego nie zrozumie ;p Nie czytam nawet. Brak wzoru So... Close +1 |
| |
| | #15 |
| Wiek: 22
takie pytanie ode mnie ? masz jakies problemy ze sobą? bo widze ze każde slowo rozpoczynasz z duzej litery ![]() i co z tego ze julka ma 15 lat? jak ja z nią rozmawiam to uważam ją za równą sobie a nawet bardziej bo jest kobietą i bardzo ją szanuje nie powinnaś mówić tak o innej osobie bo może komuś sie to nie podobać facet to facet nie zwróci uwagi ale kobieta co innego wiec odczekasz tą jedną godzine a pozniej postarasz sie poprawić |
| |
| Tagi |
| adma, skarga |