| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| 1/3 klas na serwie
Przykro mi ,ale chciałbym aby w trybie natychmiastowym zostało to usunięte. Co nie chcę sobie pograć klasą to pisze MAX MAX MAX. Żałosne się to robi i dla mnie jest to strasznie głupie. Jeżeli chcecie ograniczenie to zróbcie ograniczenie ninjy,a nie klas "bojowych". I nie mówić kurwa ,że się wam to podoba,bo nie uwierze i stwierdzę ,że liżecie dupe |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: 1/3 klas na serwie
oczywiście że za ograniczenie to zostało bezsensownie zrobione bez ustalenia tego z nami a tak być nie powinno tak jak mówiłem nie każdym ma 2-4 postaci jedni grają tylko jedną. Gracz początkowy chce np grać paldynem a nie może bo większość pali chodzi.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
hmmmm co do blokady na klasy to moge się zgodzić, że na te widoczne, bojowe klasy można by było zlikwidować ale co do ninji to musi zostać jak jest bo mnie ku***** strzela jak na 30 graczy 10 to ninja pewnie gdyby nie to to na 30 graczy 20 to same ninje by grały a to jest żałosne |
| |
| | #4 | |
|
| Odp: 1/3 klas na serwie Właśnie to jestem ja ![]() Cytat:
No i kolega również z nami. Zrobić blokadę na ninje,a nie klasy "bojówkowe" ,bo nie trzyma się to rzeczy | |
| |
| | #5 |
|
dokładnie blokadę tylko na ninje |
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Po prostu to wyłączcie, niektórzy także grają ,,tylko ninja''
|
| |
| | #7 |
|
No to jak dobrze liczę mamy 4 głosy za wprowadzeniem tego na ninje i 1 głos na wyłączenie tego. Osobiście dałbym to tylko na ninje z tego powodu ,że nie dość ,że go nie widać to jeszcze jak dopadnie mnie 3 ninjy to padam jak mucha. Więc Radeon mordo go to work |
| |
| | #8 |
mój głos na all postacie i muffina także ;p
|
| |
| | #9 |
|
| Odp: 1/3 klas na serwie |
| |
| | #10 |
|
dobrze mowicie ja jak cos bede za chociarz mam 70 lvl ninja
|
| |
| | #11 |
Nawet ograniczenie na NINJE można usunąć bo teraz i tak widać swoich (ninja) i jest o wiele łatwiej.
|
| |
| | #12 |
|
Sranie w banie. Muffin nie grasz na serwie to lepiej się nie wypowiadaj.... Chuj mnie strzela jak jest 12 ninjy w jednym timie ![]() Ograniczenie na ninje tylko by się zdało, resztę klas zostawić w spokoju.. |
| |
| | #13 |
|
No to widzę,że przegłosowane i Radeon możesz brać się do roboty |
| |
| | #14 |
| Wiek: 19
Po pierwsze trzeba poprosić Radeona o tak : "Radeonku czy mógłbyś ustwić ograniczenia tylko na ninje? Plosimy A po drugie zgadzam się z całą resztą tylko na ninje |
| |
| | #15 |
|
Zostało już tylko na ninje. A tak w ogóle to musi wam to bardzo przeszkadzać, bo zmienione jest już od 17.
|
| |
| Tagi |
| serwie, klas |