| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Błędy na serwerze
Witajcie, w tym temacie mozecie zglosic bledy na serwerze.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Błędy na serwerze
1. /walka nie dziala ![]() 2. Nie widac w prawym gornym rogu kto kogo zabil.. 3. czasem sie psuje /mikro wpisujesz kilkaktornie a pisze caly czas mikro dla tt zostalo wlaczone , nie da sie wylaczyc.. 4. Czasem jak sie runda skonczy w next rundzie wszyscy gina :| 5 sekund i wszystko jest ok .. To tyle ile znalazlem |
| |
| | #3 |
|
1. To ja spapralem:P naprawie 2. Nie wiem dlaczego, postaram sie naprawic. 3. We freeday Ci chodzi ? 4. Wiem czego wina |
| |
| | #4 |
| Wiek: 15
1.To że gdy jest życzenie i gracz wybierze pojedynek z 1 ct to ten 2 ct ma 1 nabój w deaglu
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
Z tym mikro to mozliwe kanter ze w FD |
| |
| | #6 |
|
walka buguje serwerm w prawym górnym rogu już pokazuje kto kogo zabił. To tyle z nowości. |
| |
| | #7 |
|
Tzn jak walka buguje?
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Nic nie buguje jak dzisiaj grałem to nic się nie działo. Jedynie jest to, że po wpisaniu walka widać: deTox the Pirate: /walka [Walka: wlaczona] Ale to niech zostanie przynajmniej widać kto włącza. Ewentualnie możesz zrobić, że jak np. ja wpisze to wyskoczy: [Walka: wlaczona przez deTox~ the Pirate] Nie będzie wątpliwości kogo zbanować za utrudnianie gry |
| |
| | #9 |
| Wiek: 14
Po wpisaniu komendy /papierosy dostaje się 5 fajek, w sumie nie wiem czy to błąd czy tak ma być.
|
| |
| | #10 |
|
Wiekszosc bledow poprawiona.
|
| |
| Tagi |
| serwerze, bledy |