| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Podanie na DiabloMod
Nick w grze:Rosolllllllllllllllllllllllllll Steam_ID (jeśli steam):cos z nim nie tak <klopot> Wiek:17 Znajomość konsoli AmxModMenu:Średnia ale mze byc Bardzo dobra Na jakich serwerach mam admina?: Na jakich serwerach miałem admina?: Dlaczego ja?:Brdzo dłogo przebywan na Serv DiabloMod i nieraz jest tak ze niema adma a grajom na Czitach... Jak bym został Admem to juz by niebyło Tych Czotwrow.. ;p Ile dziennie grasz na serwerze? ziennie gram od 6-8 Godzin
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Podanie na DiabloMod
1. Co to znaczy, że masz kłopot ze STEAM_ID :| Albo je masz albo nie (albo zbanowane). Więc mów od razu o co chodzi... 2. Brak wcześniejszego doświadczenia z tego co widzę, więc nie mów, że nagle zmienisz swój poziom obeznania ze średniego na bardzo dobry (zresztą i tak nie wierzę w to średnie obeznanie) 3. 10 postów na forum (i to w działach o pierdołach albo prośbie o unbana) - to Cię wyklucza całkowicie 4. Styl pisania, ortografia i argumentacja tragiczna - mnie przekonuje, że jesteś raczej nieogarniętą osobą, mało odpowiednią na funkcję admina. Podsumowując: Na NIE |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
nie wiem czy zdanie userów się liczy ale do argumentów Korzenia dodam jeszcze niski poziom kultury i obrażanie graczy
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
To co korzeń + to że ci w ogóle z Diablo nie kojarzę a gram codziennie |
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
Aha xd. No spoko.. ;p
|
| |
| | #6 |
|
rosol bez obrazy ale na nie bo 1.Wystarczająca ilośc admów 2.Sorki ale ta ortografia |
| |
| | #7 |
|
1. Tak jak Towdi. 2. Czasami jesteś porywczy i nieźle umiesz komuś nadać. 3. To samo co korzeń napisał (całość) 4.Nie |
| |
| | #8 |
|
Ortografia. Na nie 17 lat masz i nie potrafisz poprawnie pisać ? Kozi.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Narazie na Nie, glownie za ostatniego bana. Daj sie poznac, popisz na forum...skoluj STEAM. Wtedy moze... Narazie zamykam. |
| |
| Tagi |
| diablomod, podanie |