| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Koncert życzeń na Diablo
Proponuję wprowadzić koncert życzeń na diablo. Polega ono na tym że gracz który uzyskał największą ilość fragów wybiera mapę, czasami zdarzy się że będzie to najgorszy gracz. Gracz który był najlepszy na poprzedniej mapie może wybierać kolejny raz jeżeli oczywiście będzie miał najwięcej fragów lecz fragów musi już zdobyć więcej +4/+8/+12/+16. Każdy chyba z was spotkał się z koncertem więc tłumaczyć nie muszę. Chcesz grać inferno/dd2/scout wykaż się skillem a nie proś o to aby inni na nią zagłosowali |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Koncert życzeń na Diablo
wiesz sam nie wiem wolał bym żeby zostało tak jak jest ale twój pomysł nie jest zły |
| |
| | #3 |
|
No ja nie wiem czy to dobry pomysł, jest kilka przejebanych osób z przejebanymi lvlami i tylko oni będą wybierać, no i oczywiście ci najgorsi też.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
A tam gadasz Mardog. Dla mnie może być koncert życzeń.
|
| |
| | #5 |
Też jestem za koncertem |
| |
| | #6 |
Dopuki lagi..NIE, najpierw dajcie im cos zrobic z tym. Pozniej...tak.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
może być często będziecie grać nuke jak będę na serwie |
| |
| | #8 |
Vinc lagów już nie ma |
| |
| | #9 |
| Odp: Koncert życzeń na Diablo |
| |
| | #10 |
Vinc grałem dziś 3h Wahał mi się w okolicach 20-50 wiadomo że niektórym skakał po 150. Nie śpieszy mi się z tym pomysłem po prostu rzuciłem coś takiego czy go wprowadzimy jutro czy za tydzień mi to lotto. kto za przeciw ?? |
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
Wiadomo, że ja jestem za . Było to na BSL i było dobrze, także tutaj też tak powinno być.Dużo można wprowadzić jeszcze rzeczy które były na BSL, ale zostawie to koszuli |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Koncert życzeń na Diablo Znafffcaaaaa. Lagi są i to kurewskie. Sprawdzaliśmy też dziś czy to przez nowe klasy,ale jednak nie. Pograj koszula chodź 5 minut będziesz widział co się dzieje. A co do koncertu. Było to u nas na BSL i działało świetnie. Jest motywacja do gry by być 1 i wybrać mapkę |
| |
| | #13 | |
| Wiek: 20
| Odp: Koncert życzeń na Diablo Cytat:
koszula grał wczoraj i to więcej niż 5 min ale trafił na moment w którym lagów nie było ( połowa dnia praktycznie ) dopiero po południu i pełnym serwie zaczęły się lagi | |
| |
| | #14 |
12 dni minęło większość za lagi mniejsze radeon wprowadzisz ?
|
| |
| | #15 | |
|
| Odp: Koncert życzeń na Diablo Cytat:
![]() Oczywiście jestem na tak ,ale gdy miałoby być to wprowadzone jestem za tym aby można było mapy typu fy_buzzkill,cs_deagle,scoutknifez wybrać raz na 8 map .... Dlaczego? Bo co nie wchodzę na serwer to tylko to jest grane,a gdy już pogram trochę zaczyna się spam.....Panika daj to panika daj to..... Szczerze wkurwiają mnie te mapy już i czy jest 5 osób czy jest 30 ludzie i tak chcą to grać......A dla mnie takie mapy tylko i wyłącznie odstraszają Steamów,bo ja sam jak widzę gdzieś only aimy i takie pierdoły to mam wyjebane na taki serwer. Koniec komunikatu . AVE | |
| |
| Tagi |
| diablo, zyczen, koncert |