| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 22
| Koniec!
Wszem i wobec zapowiadam że jesli do jutra nie opłacimy serwera ffa na pukawce przekierowanie padnie sam bede kminił kase bo jej nie mam zeby serwer opłacić w jakikolwiek sposób i wrócic do poprzedniego stanu z przed przeniesienia na dedykowany jeśli mi sie to nie uda to wybaczcie ale na volcie zobaczymy sie na innych serwerach . Pozdrawiam Anod@
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Koniec!
@Anod@ Skonczy mi sie admin moge cie wspomodz jezeli bedzie to serwer TP |
| |
| | #3 |
nie ma takiej opcji nigdy to nie bedzie serwer tp zapomnij i jakiekolwiek warunki jesli macie do postawienia to lepiej nie piszcie edit: napisze to co czuje bo chyba warto a jeśli nie to mnie kurwa zlinczujcie i wyjebcie na zbity pysk wali mnie to: wiekszość ludzi którzy grali na serwie przed fuzją byli super i w ogóle jest zajebiscie bo serwer sie rozwijał za sprawą moją, głównie Globka czego juz nikt nie pamieta no i Mystica wiem ze jest późna godzina i nie o to mi chodzi że nikt w temacie nie odpisał ale do paru osób mam żal m.in. do Rzulka nie mówie zeby ktos wpłacił kase bo tego nie wymagam ale tylko o wypowiedzenie sie w temacie. Nie zamierzam się żalić , tylko stwierdzić fakt przez pół roku mniej czy wiecej staraliśmy sie zeby ten serwer jakos stanął na nogi a kiedy sie to udalo wszyscy byli szczesliwi ale jak sie okazuje to nic nie dalo , w ,momencie kiedy potrzebujemy użytkowników i jakiegos zainteresowania serwerem na którym graliście ? to go zupelnie nie ma a jest pare stalych bywalców którzy mogliby sie wypowiedziec dlatego sam podjąłem decyzje jesli nie bedzie funduszy sam reaktywuje ffa pod innym ip ale dalej pod banderą Volty. Boli mnie tylko to że tyle pracy poszło na marnę bo nikt sie tym nie zainteresowal kiedy ja przez pare dni nie mialem neta... no ale cóż: Umiesz liczyc licz na siebie Twoje szczescie innych jebie Juz sie tego nauczylem. Dzieki dobranoc... edit2: Nie mam pretensji do nikogo z BSL to nie wasza wina po prostu nie ma czasu na czekanie na dedyku az ludzie przyjdą ja nie chce wszystkiego od poczatku rokrecać , myslalem ze wszystko zostanie tak jak jest po przeniesieniu na dedyk widać mylilem sie ![]() Vaq sry za opierdol za serwer z Korzeniem sie dogadamy Radeon juz wie na ten temat wiecej |
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
Gdy miałem to kazaliście czekać z przelewem. Nie mam teraz zbyt dużo czasu więc ciężko mnie złapać ale istnieją jeszcze telefony. Wysłałem 2 smsy bo na szczęście mam abonament, portfel doładowany o 26 zł jakoś tak, na razie tylko tyle jestem w stanie się dołożyć. Proponuje dziś wieczorem małe zebranie na vt (ja Globek Anod@) i trzeba przedyskutować to i owo bo mówiąc krótko nie za dobrze się dzieje. Zresztą Anoda zna temat bo już z nim wcześniej o tym rozmawiałem ale musimy obgadać wszystko z Globkiem bo to on głównie rozkręcił FFA z niewielką naszą pomocą i pamiętajcie o tym!
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Do której trzeba opłacić serwer i ile potrzeba? Wybacz Anodko że nie napisałem ale ( nie chcę się tłumaczyć ;< ). |
| |
| | #6 |
To pytanie juz do Globka bo ja nie mam dostepu do portfela tylko do serwa na pukawce. Podejrzewam że smsy można wysyłać do samego końca bo chyba do 19 jest serwer. Postaram się zaraz coś myśleć nad tym. edit: z tego co widze teraz : Aktywny do: 2010-10-19 22:33:06 Jeśli ktoś zdecydowałby sie na przelew prosimy to zrobic do godziny 12 bo tak to nam nie zaksiegują dzisiaj tylko jutro dopiero i serw padnie. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
Ja trochę nie rozumiem. Przecież dzięki przekierowaniu większość graczy dodała sobie nowe ip. Nie chce Ci się go rozkręcać a przecież jak odpalisz na innym ip to dopiero bd miał kłopot z rozkręceniem. Imo jedyną rzeczą którą trzeba zrobić to odciążyć dedyka (crashe). Już od jakiegoś czasu to jest w planach więc pasowałoby ogarnąć a nie odłączać się i robić wszystko od nowa samemu. Tyle odemnie
|
| |
| | #8 |
wiekszosc graczy uciekła wlasnie przez crashe ludzie nie zdaja sobie sprawy ze jest przekierowanie i nie dodają do ulubionych nowego serwa tylko maja ten stary jesli ten stary padnie to juz nikt nie bedzie wchodzil. Chodzi o to że za duzo czasu poswiecilem zeby ten sewer rozkrecic i za duzo kasy w niego wlozylem chce po prostu zeby bylo po staremu
|
| |
| | #9 |
Ja dzisiaj z Korzeniem bd się widział z typkiem od dedyka. Więc dogadamy się co i jak z przeniesieniem któregoś z serwerów. Tak zgodzę się z tobą samo przekierowanie i napis w nazwie serwera nic nie da. Planowaliśmy zrobić reklamy "Czy masz nowe IP" itp. no ale nic z tego nie wyszło. Ale moim zdaniem większość fajnych ludzi co byli wcześniej i którzy interesowali się Voltą na pewno dodali sobię IP. Nie ma co gdybać, ja bym dla sprawdzenia wyłączył pukawke dziś i sprawdził czy będą grać czy nie. P.S Kilku graczy doszło dzięki przeniesieniu na dedyka |
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
Kasy na telefonie nie mam więc niestety sms nie wyśle. A co do tego co napisał Anod@ Globek serwer założył rozkręcał go przyłączył do volty Ty i Mystic zostaliście również H@ serwer się tak rozkręcił że 15 osób to było minium prawie zawsze a teraz po tym przeniesieniu liczba ludzi spadła i to przeniesienie na pewno nie wyszło na dobre dla serwera. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
dzis wieczorem mozemy sie spotkac (anoda, myst i ja) i wszystko tam ugadamy. Tyle ode mnie bo nie bd sie klocic ze 'zwolennikami zajebistego dedyka' ...
|
| |
| | #12 |
|
FFA musimy przedłużyć!! Mam cos na koncie, wiec wszystko wysle... Anoda następnym razem pisz szybciej, zeby można było zrobic jakis przelew, bo teraz to juz za pozno ;D Damy rade
|
| |
| | #13 |
Robicie wszyscy jeden wielki chaos. Dogadaliśmy się, że przenosimy na dedyka, nikt nie był przeciwny, wszyscy się wręcz cieszyli, że się odciążymy finansowo. Wystąpiło teraz trochę problemów i od razu się wycofujecie, straszycie, że się odłączycie, ten olejecie i założycie sobie nowy... A w dupie mam, bo wcale nie musiałem udostępniać sprzętu i wcale nie muszę załatwiać nowych maszyn, bo jeśli nie chcecie to wystarczyło tylko powiedzieć i nie robić teraz zamieszania. Przekierowanie to nie problem, skoro serwer ma graczy stałych to na pewno się zorientują, że zostało zmienione IP (zresztą nie ja odpowiadałem za kampanię reklamową, także ewentualne pretensje nie w moim kierunku). Albo tworzymy jedność i się dogadujemy, albo bawimy się w podziały (co jest moim zdaniem nie na miejscu). A co do zmian na FFA o których mówił Anod@: jakie zmiany? Zmienione mapy? To jest taka wielka zmiana? Trochę przesada... Podsumowując, jeśli nie chcecie aby serwer FFA znajdował się na dedyku wystarczy, że tutaj napiszecie. Ja wtedy dalej w sprawie tego serwera kończę, kończę też załatwianie innych maszyn, naprawiania i odciążania. A co do Ciebie Globek to szkoda słów. Nie mam zamiaru się z Tobą kłócić, ale takie teksty to sobie zachowaj dla siebie. Nie po to coś robię, proponuję i załatwiam tańsze rozwiązania, żeby potem przyszedł jakiś gówniarz i rzucał mi błotem prosto w twarz. Wszystko wyglądało kurwa cacy i wszyscy skakali przy połączeniu. Teraz wychodzi fałszywość niektórych osób. Szkoda, bo myślałem, że połączenie przebiegnie bezproblemowo i bez sporów. Chyba niestety się myliłem... |
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
Ale czy ty Korzeń nie widzisz że ludzi na FFA jest na prawdę mało teraz są aż 2 osoby. A co do tego co napisałeś do Globka to ten "gówniarz" jest aż trzy lata młodszy od Ciebie więc nie przesadzaj i nie rób z siebie niewiadomo kogo.
|
| |
| | #15 |
Są aż 2 osoby.... to może wbijesz i zaczniesz rozkręcać i pomożesz w reklamie bo jak na razie to nikt nic nie robi tylko płacze na forum. Zróbcie od nowa ffa i zacznijcie wszystko od początku zamiast postawić to co jest do pionu, bardzo inteligentne. Nie wiem czy z tego wszystkiego mam się zacząć śmiać czy płakać.
|
| |
| Tagi |
| koniec |