| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Wiecej slotow / zmiana hosta
Zwracam sie do was pytania czy byscie chcieli na serwerze tak okolo 20 slotow + hltv? Ale to za okolo 2mc. Ale przez te dwa miesiace mozna nazbierac pieniadze na jakims innym hoscie. Znacie jakies dobre hostingi to podajcie. Jezeli by dobrze wyszlo i by Radeon sie zgodzil i zalatwil , to myslalem aby wziasc na 1Shoot1kill na jego koncie i wtedy jakas znizka. Sam serwer 20 slotow na 1shoot1kill kosztuje 130zl/mc Na tym hostingu tez lagi mogly by sie zmniejszyc. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Wiecej slotow / zmiana hosta
Za ale też i przeciw. Za, ponieważ często trudno wbić w godzinach szczytu, ale to naprawdę jedynie happyhour - tak to nie ma żadnych problemów. Przeciw, ponieważ już przy 16 graczach są lagi oraz FPSy okropnie spadają. |
| |
| | #3 |
|
Raku chodz na Tserwery ![]() Ja bede mial znizke xD |
| |
| | #4 |
|
Tserwery to zuo to samo co gamesol ... Bo Tserwery to przeciez Gamesol , a my na gry wilan przyszlismy z gamesolu aby lagow uniknac i zwiech serwera. A viv0 1shoot1kill , serwer ma napewno wiecej fps. |
| |
| | #5 |
|
jestem za viv0 ale powiększenie ilości graczy = zmienieniem hostingu na lepszy więc prze pełnym (20 osób) serwie prawdopodobnie będzie lepiej chodził niż teraz gdy będzie full (16 osób) :P
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
ale jakos na JB nie ma lagow. ja tam nic nie odczuwam tak samo jak na BB lagow nie odczuwam tylko czasem leciutki freez. ale ten pomysl z wieksza iloscia slotow to troche kiepski bo im wiecej osob tym zle by bylo kampy budowac na mniejszych mapach teraz na 16slotowym to czasem klockow brakuje. ale HLTV trzeba jak najbardziej wepchnąć na serwer.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
Za jężeli kasa na takie zmiany pozwoli.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
130 zł? Oo Nie będziesz miał tyle za adminów... Jak już zmieniać, to w porządku. Ale na coś, co da radę opłacić. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
Raku trzeba było nie kłócić się z Fandangiem |
| |
| | #10 |
|
Raku wez ty mi na JailBreaku zlap laga zglos i ci serwa na miecha oplace xD Obrazajac tserwery obrazasz mnie i JailBreakowcow zeby cie do paki nie wsadzili.To lepiej VPSa za 130zl kupic i postawic serwa xD? |
| |
| | #11 |
|
Racja, byłem na JB, kiedy było 21 osób - żadnej zwiechy, piękne 99FPS .
|
| |
| | #12 |
|
Tylko ze base builder ma wieksze uzycie procesora... Wy chyba czytac nie umiecie? Jezeli z radeonem sie dogada i na jego koncie bedzie znizka. |
| |
| | #13 |
|
Hmmmm chyba ze na 1hoot1kill nie wypali z radeonem , to mozna po prostu na gry wilan kupic 21 slotowy za ok. 60zl , sa one stawiane chyba na nowej maszynie , wiec na poczatku bedzie lepsza jakosc.
|
| |
| | #14 |
|
| Odp: Wiecej slotow / zmiana hosta |
| |
| | #15 |
| Wiek: 17
Na gry.wilan źle nie jest, poza drobnym incydentem z wyłączeniem serwera. 20/21 slotów - 1 z nich rezerwowany dla admina. |
| |
| Tagi |
| hosta, zmiana, slotow |