| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Robymy reklamę serwera na YouTube? | |||
| Tak | | 28 | 93.33% |
| Nie | | 2 | 6.67% |
| Głosujących: 30. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
|
| | #1 |
|
| Reklama serva na YT - Co wy na to? - Dyskusja.
co wy na to aby stworzyć reklamę serva na YT? wiem że gdzieś taki temat był ale umarł śmiercią tragiczną, bo nie było żadnych pomysłów. mógłbym się wszystkim zająć(scenariusz, montaż, kasting) ale potrzebował bym kamerzystę, najlepiej 2. najlepiej zrobić to na wesoło, coś podobnego do tego: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=zK_Ca-HvO44&feature=related"]YouTube - Counter Strike: Stare Dobre Czasy[/ame] (głównie na tym bym się wzorował, np. 2/3 by uciekło a potem by wspominali jak to było wcześniej i by się jakieś śmieszne akcje wstawiło ;p) [ame="http://www.youtube.com/watch?v=VuHf2SxaPik&feature=related"]YouTube - Pierwszy dzień w szkole[/ame] tu bym troche słownictwo zmienił, ale można kilka scen zastosować ;p [ame="http://www.youtube.com/watch?v=ccePWsRGkus&playnext=1&videos=wrhndWpWtOQ& feature=mfu_in_order"]YouTube - Counter-Strike: Lubisz Placki?[/ame] a tu mi siępodoba te pokazywanie nie udanych akcji ;p co wy na to. stynką 4 osoby, jakiś pusty server z fajnymi mapkami, jakieś 5h pracy, fajny scenariusz i gotowe ![]() dajcie znać czy uzbiera się jakaś ekipa to zacznę pisać scenariusz. najlepiej jakby cris i metiu byli jednymi z aktorów bo mają do tego dobry głos i 0 tremy i zacinania się ;p Taka reklama przyciągnęła by więcej ludzi między innymi tych co mają steama a to byłby kolejny krok do uczynienia serva Steam! Jesteście ze mną???!! Chętni: Infernos As?! tiker Apal viv0 r3mixx Jizzy13 Bugimen Pri$er Cris.9 |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Reklema serva na YT - Co wy na to? - Dyskusja.
Takie cos juz robilismy kiedys :P Video 1 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=_aQxFWglQUA]YouTube - Counter Strike - Alternatywny Mam Talent[/ame] Video 2 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=TEAG2g3b-hE]YouTube - Volta-sq l Fun JailBrea[/ame] |
| |
| | #3 |
|
wiem że mam talent był ale mi bardziej chodzi o historyjkę. ;p edit, nom bardziej taka historyjka, bo to takie trochę sztywne xD a kamerzysta na txt włazi ;p |
| |
| | #4 |
|
| Odp: Reklema serva na YT - Co wy na to? - Dyskusja. |
| |
| | #5 |
|
Mozna wymyslic fajna historie ktora zaciekawi ludzi. ja moge tez wystepowac mam wmiare donosny glos ;D |
| |
| | #6 |
|
no to jak się zbierze kilku chętnych to przeprowadzimy kasting ![]() w temacie będę chętnych wpisywać |
| |
| | #7 |
|
Więc jeśli to coś da to ja gram w teatrze na codzień i ogólnie zgarniam na grody w konkursach recyt. itp. to mogę jakoś pomóc |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
| Odp: Reklama serva na YT - Co wy na to? - Dyskusja.
Jeżeli już robić macie jakoś elegancko to z tym usuwaniem hltv reklam itd. Jak to Radeon wam zaraz wykład zrobi |
| |
| | #9 |
|
To można po prostu żałożyc jakiś serwer nowy, bez kupowania dedyka czy coś, zeby byl bez pluginow zadnych i tam zrobić ewentualnie.
|
| |
| | #10 |
|
nom właśnie o tym myślałem ;p a pro po, nie wiedziałem że mamy tu zawodowego aktora |
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
Asior sie pisze na to |
| |
| | #12 |
|
no ładnie ładnie to ja powoli się biorę za pisanie scenariusza mam kupę kawałów które są bardzo fajne a mało kto je słyszał ale nie wiem czy uda mi się je wkręcić w wypowiedz ;pnie martwcie się że jest dużo chętnych, bo mam pomysł na scenę w której będę potrzebował jakieś 15/20 osób ale więcej szczegółów później |
| |
| | #13 |
|
Jak potrzebujecie pomocy to się moge dołączyć |
| |
| | #14 |
|
co wy ino we 5 to mamy robić? pomysł już mam na +/- 6 min filmik. ale teraz muszę go napisać i narysować i dobrać do tego odpowiednie mapki. jutro rano powinienem to wam napisać i narysować w paincie.. potem się role dobierze itd ;p jest może ktoś chętny do nagrania tego wszystkiego? najlepiej jakby były za 2 osoby to by 1 operator nie musiałtak skakać |
| |
| | #15 |
|
Ja sie zglaszam na aktora wiec powiadomcie mnie jak cos bedziecie robic.
|
| |
|
| Tagi |
| dyskusja, toz, serva, reklama |