| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Jak się bawią dzieci na bb? Skarga. Data: 15.10.2010r. Name Gracza: Pod skargą są imiona. Sid/IP Gracza: Pod skargą są. Kto Składa skargę: Ale Herbatka Dobra!, Leonidas, Król Sparty. Opis skargi: Bicie na ziemi, pRo~ campa 2x bez wejścia. Jak nie ma żadnego admina, nie da się grać, a niestety o 20+ jestem tylko ja i Faith, niestety, na razie zawieszeni :(. Dowody (HLTV/Demko/SS): day dem |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Jak się bawią dzieci na bb? Skarga.
Właśnie... nie da się grać. Zauważyłem że wbiło 3 typków którzy reklamowali inną sieć, obrażali, łamali jak się tylko da regulamin. Demka ani ss nie mam jedynie mogą potwierdzic to inni grający tam ludzie. Do tego chciałem wyśmiać Boobbo coś tam. Pisałeś na mnie skarge tak broniłeś dzielnie Herbatke a sam biłeś na moich oczach zombie na ziemi, poprostu jesteś świetnym człowiekiem skarżąc na innych samemu nie będąc wporządku.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
hahah we dwoch stracili admina, to nagle jazdy na servie xD
|
| |
| | #4 |
|
Wydało się, dlaczego był taki piękny ład i największym problemem były nasze kłótnie !
|
| |
| | #5 | |
| Wiek: 19
| Odp: Jak się bawią dzieci na bb? Skarga. Cytat:
| |
| |
| Tagi |
| skarga, bbz, dzieci, bawia |