| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Rezerwacja nicku
Witam po dlugiej przerwie znowu wrocilem do sieci serwerow Volta 2 dni temu zaczolem znowu graci dizsiaj o godz 20:00 chce wbic na moj nick Shizo i pisze ze ten nick jest zarezerwowany prosze o pomoc stracilem 100 gayardosa |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Rezerwacja nicku
a zakładałeś rezerwację czy ktoś założył na twój nick, bo troche nie jasno się wyraziłeś ?
|
| |
| | #3 |
|
Wpisales haslo w konsoli? Co dokladnie wpisales? Ale nie podawaj hasla swojego ;p
|
| |
| | #4 |
77.91.21.20 < to ip zakładało dzisiaj rezerwacje o 19:38 ... to ty ? czy kasować i założysz sobie od nowa? |
| |
| | #5 |
|
to nie moje ip ale wiem kogo moje ip zaczyna sien a 83 a to jest *Alutor* 77.91.21.20 to jest jego ip dajcie mu bana a moje konto odzyskajcie Dodane po 10 minuty: tak skasuj ta rezerwacje i musze doniesc na niego ale to w nowym temacie |
| |
| | #6 |
|
Co tematu: Alutor i Aro to znajomi z "podwórka". Aro już dostał perma na sid, alutor powinien dostać na neobans x) |
| |
| | #7 |
|
Raczej z miasta ja z Aro chodzilem 6 lat do tej samej klasy a Alutora nieznamy on tylko jest z tego samego miasta wiem ze ma na imie Filip -.-
|
| |
| | #8 |
|
Shizo, a ty już niekłam??... Aż niedobrze mi się robi jak to czytam te kłamstwa. Shizo-Kamil Nowakowski 1 Klasa gim Urodzony 1.06.1997. Arok-Arek Modrzejewski 1 Klasa gim Urodzony -------. *Alutor*-Filip Klimko 2 Klasa gim Urodzony 22.02.1995. Kamilku: Po 1 założyłem Ci rezerwacje bo ktoś mógł Ci się włamać. Po 2 podałem Ci hasło więc nie płacz.... Po 3 nieznasz mnie?? znam Cię od 2 klasy podstawówki albo i od 3. Po 4 Warn za spam powinien być. Po 5 Wnosze skarge(Ucieka Grimerem na knife_zone są świadkowie )
|
| |
| | #9 |
Świadkowie to słaby dowód, niezły burdel tu się zrobił więc zamykam, gdyż sprawa załatwiona.
|
| |
| Tagi |
| nicku, rezerwacja |