| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| sloty
przesada z tymi 32 slotami. dajcie 20slotow + hltv..-.-'
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: sloty
Też nie lubię dużej ilości slotów ale skoro mamy taką możliwość to czemu by nie? :P
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
popieram jest ich za dużo wystarczyłoby 22 + hltv + admin
|
| |
| | #4 |
czesiu pijona detox zobacz co tam sie dzieje 60% osob to ninje :(
|
| |
| | #5 |
Można zrobić też aby parę slotów można było zarezerwować może ktoś się połasi Zawsze to troszkę pieniędzy na kieszeń serwera |
| |
| | #6 |
i to zaczyna się robić największy problem tego serwera
|
| |
| | #7 |
czym wiecej slotow tym wiecej dzieci neo i mniej spoko graczy :(
|
| |
| | #8 |
|
ja już na nowych slotach dałem 5 banów na aim'y a do tego no sorki 20 + hltv i 1 dla admina albo 19 bo FFA to ok Jail też a diablo to jest masakra więc zmniejszcie troszkę |
| |
| | #9 |
|
A mi tam pasi Będzie sieka jak choy, jest zajebiście i zostawiamy pomyśl jak będziesz miał baliste mmmm |
| |
| | #10 |
| Wiek: 25
Najpierw płacz że za mało slotów, teraz że za dużo.. Zmniejszą i znowu będzie płacz... |
| |
| | #11 |
Sloty mogą zostać, ale ninje noż kurwa szlak mnie już powoli trafia jak na 32 sloty to 20 ninje :]
|
| |
| | #12 |
|
Będzie ograniczenie. Zenek możesz ustawić jakieś?
|
| |
| | #13 |
|
Powinno dać radę, spróbuje dać, że max 1/3 teamu może mieć taką samą klasę. Jak będzie za ciężko to tylko na Ninje.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 20
Sloty 32 na pewno zostaną, Diablo z tego co widzę jest jednym ze sztandarowych serwerów. Dodatkowo w planach jest wprowadzenie innowacji z dawnego BSL Diablo.
|
| |
| | #15 |
Co do DB mogę wam powiedzieć tak jako weteran tego serwa 32 sloty na DB to dobra opcja my mieliśmy tak na BSL i było git. Ninje zwiększy się trochę widoczność, jak wejdą nowe klasy to wierzcie mi że nie będzie ona należeć do często wybieranych klas. Ograniczeń nie ma sensu co stosować :P Zaufajcie koszuli |
| |
| Tagi |
| sloty |