| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Kolor stroju
Co to ma być za zabawa w jakieś kolorki. Nie można się dowiedzieć jaki ma się kolor stroju bo nie ma żadnej komendy a Ct każe wymyślać jaki ja mam strój. Co to jest za zabawa ? Widziałem raz że ktoś napisał że to jest zabawa na instynkt. Moim zdaniem to jest gówno nie instynkt. Co wy myślicie na temat tej zabawy i prosiłbym żeby tej zabawy nie było bo przy tym nie ma żadnej zabawy. Ludzie zamiast grania w piłkę, robienia quizu, Mam talent, dyktanda, robią ostatnią reakcje albo jakieś kolorki i tak wygląda cała runda.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Kolor stroju
a co spinasz sie bo ciagle padasz na tej grze?.gra moim zdaniem jest dobra i moze zostac na serwerze
|
| |
| | #3 |
|
Nie spinam się ale jak mówią że pomaranczowi mają podskoczyć i podskoczą wszyscy pomaranczowi i 1 żółty to zabijają żółtego po czym mówią wszyscy biali niech podskoczą to skacze część pomaranczowych ale połowa co z pomaranczowych podskoczyła zostaje zabita a nie wszyscy a nawet nie wiem po co oni skaczą skoro jak raz podskoczyli na kolor pomaranczowy i nie zostali zabici a skaczą z nowu bez myślnie i co to jest za zabawa ? To jest gra a w grze należy się dobrze bawić a ta gra w kolory nie ma sensu. Jak chciałbym pobawić sie w jakies kolory to bym poszedł na howanego moda.
|
| |
| | #4 |
|
ja jestem żeby gra została przecież nie można ciągle wygrywac |
| |
| | #5 |
|
Cris nie rozumiem Cie prawie zawsze jak jestem na serwerze to ty i tak jestes w CT a wiec co Ci to przeszkadza ? Moim zdaniem zabawa jest w porzadku |
| |
| | #6 |
|
a mi to jest obojętne ponieważ czy zgine czy nie na jakichś kolorkach mi to zwisa -.-
|
| |
| | #7 |
|
Dobra jak wam to odpowiada to nie będę robić problemów, postaram sie to znieść. Przepraszam wszyskich za problemy. Prozro Temat do zamknięcia
|
| |
| | #8 |
|
CT musi przed gra powiedziec jaki kto ma kolor. Pozdrawiam. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
to jest fajna gra lubie jak sobie podpowiadają na sayu albo lekko głową ruszają czy ma skakać czy nie ![]() Moim zdaniem wszystko jest okej. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Moim zdaniem gra jest bezsensu i tyle, Kanter wgraj nowe modele i nie będzie problemu |
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
ja nigdy w tej grze nie padlem, zawsze odgadlem swoj kolor. |
| |
| | #12 |
|
tak odgadłeś dzięki kolegom obok Ciebie |
| |
| | #13 |
|
Moim zdaniem jeśli CT podpowie przed gtrą na tyle żeby po przmeyśleniu dało się zgadnąć to można grać... Np. Jak ct powie, jest 5 pomarańczowych, żółtych jest o 1 mniej. Załóżmy że więźniów jest 11 są kolory wtedy 5 pomarańczowych, 4 żółte i to oznacza że jest dwóch białych. Logiczne... Tylko trzeba podpowiadać i pozwolić spogląać na innych kolegów. Co wy na to? |
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
zostawic zabawe
|
| |
| | #15 | |
|
| Odp: Kolor stroju Cytat:
| |
| |