| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Wy chyba jacys pojebani jestescie hahaha
Kurwa zobacz o ktorej wrzuciles screeny i temat napisalem hahahaha Co za nieogary a pozatym mam steama do huja kurwa a strzelalem po scianach bo akanowalem debile Wiecie co to sluchawki?? slysze jak koles biegnie to skanuje i nic nie przerabialem widze 0 ogaru tutaj zal na was patrzec dzieci |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Wy chyba jacys pojebani jestescie hahaha
A dlaczego dałeś 2 takie same screeny? Nie rób z nas debili... |
| |
| | #3 |
|
-Naucz sie pisac -Widac ,ze jak dostajesz bana czy cos zawsze piszesz hahahaha , zbadaj sie u psychologa , moze masz jakies zaburzenia psychiczne -Nie przeklinaj -Nie obrazaj -0 ogaru to ty masz , wiesz w ogole co to linie esp? -Na steama tez sa cheaty -Mozesz sie pozegnac z forum |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
takimi tekstami to możesz jedynie dziergać komuś pięty jeszcze bana mu za wulgaryzmy ![]() poćwicz photoshopa |
| |
| | #5 |
Ale to jest ns... Na nsie grał, jak go zbanowałam, bo jeszcze sprawdzałam status w konsoli. |
| |
| | #6 |
|
Julia to źle patrzyłaś bo dziwne że ja z nim grałem i mam go w friend .. Więc następnym razem patrz lepiej w statusie Potwierdzi Ci to z 30+ osób iż że osobnik o kim teraz mowa jest czysty Wystarczy mieć skilla i już od czitów wyzywają |
| |
| | #7 |
|
hahah na ns gralem no chyba was calkie popierdolilo dac steam id?? I ZOBACZCIE O KTOREJ WRZUCILEM SCREENY !!!!! ZOBACZ ILE CZASU MINELO a 3 screena moge dac ale to bez senu bo jest taki jak 2 pozostale I te niby slady na scianie nie wiecie co to jest???? pozdro KULE PO SKANOWANIU jak strzelicie w sciabny to tez takie cos macie |
| |
| | #8 | |
| Odp: Wy chyba jacys pojebani jestescie hahaha Cytat:
Dopiero co się zarejestrowałeś. Kolega twój grał na nsie, nie róbcie ze mnie debila. Miał STEAM_ID_LAN..., co oznacza ns. Zajrzyj do jego tematu, ma 2 te same screeny... 2 i 3 to tak naprawdę tylko 2. Ten sam czas... 'Kule' na ścianach inaczej wyglądają... Weź sobie przybliż to swoje choćby w paincie, inteligencie. | |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
Zamykam. Brak wzoru +1 Brak kultury +2 |
| |
| Tagi |
| hahaha, jestescie, pojebani, jacys, chyba |