| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| kOKISX BAN
Witam dziś na mapie dw_westwood wraz z innymi graczami widzieliśmy jak kokxik używał programu do robienia itemow . A więc było to tak stoi sobie w domku nikogo nei zabił i odrazu mial ognista tarcze. Ci którzy widzieli tą sytuacje A i to było na rozgrzewce |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
|
Lol istnieje "program do robienia itemkow" ? xd
|
| |
| | #3 |
|
|
Tak bury też to widział A gdy powiedzieliśmy ze widzieliśmy to i ma bana odrazu uy ciekł z serwera |
| |
| | #4 |
|
Ale nawet jesli jest taki i ziomek go uzywal to bez ss nic nie zdzialasz ;D Ale poczekajmy na czerwonych xd |
| |
| | #5 |
|
|
wiesz ale co ci ss da co zorbie jak ma item czy coś ???????? Mam światka A i jak na kabulu smielsimy się z niego to powiedział h** wam w dupę dam wam ta nazwę czy coś w tym stylu w |
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
|
NIe wiem czy coś takiego jest ?? Ale jeżeli to prawda nic nie można zrobić bez dowodów
|
| |
| | #7 |
|
"Swiadka" jesli juz ;p A swiadek to wedlug mnie baaardzo słaby dowód ;p Czekamy na red ![]() @UP Dokladnie! |
| |
| | #8 |
|
|
No wiesz ale jak jest czysty dlaczego sie w ciągu 30 sekund zmył z serwera ? a jeżeli już go przyłapaliśmy to myślisz ze znowu go użyje weisz wątpie |
| |
| | #9 |
|
@UP Jesli wiecej nei uzyje wedlug Cb to w czym problem? O to chyba chodzi a 1FS w ta czy w ta xdUciekl? Moze musial konczyc |
| |
| | #10 |
|
|
hahahaha padłem. Wybaczcie, ale mam pojęcie o programowaniu jak i podstawowe o hackingu i jest to NIE-MO-ŻLI-WE Kolega kupił w sklepie i dostał losowy item, takie to trudne? |
| |
| | #11 |
|
|
jak od 2 dni miał same najlepsze itemy to 1 2 to ze na kabulu miał eviro i chyba 2 razy tacze Wczoraj nam mapkach nom stop miał ogniste tarcze albo wingi na każdej maie musiał mieć dobry item dal ninji weź ale w takiego farta nei wierze kupił item na rozgrzewce ???????? |
| |
| | #12 |
|
Oj Vister ja mysle, ze przesadzasz Radek napisal - niemozliwe a on raczej sie zna najlepiej na tym |
| |
| | #13 |
|
|
ok admin ma zawsze racje niech wam będzie ale to jest eniomozilwe !!! a admin nie mzoe sie mylić on zawsze musi wszystko wiedziec ?????? Gracze nie moze meic racji juper |
| |
| | #14 |
|
Wlasnie "NIEMOZLIWE" Radek klozecik ;d
|
| |
| | #15 |
|
|
To sobie nie wierz, a ja nie mam co tłumaczyć bo i tak nie zrozumiesz, a dodatkowo znów ktoś wymyśli sobie, że to potwierdziłem. Rownie dobrze mógł mieć tytanową torbę, dostać 16k i kupować... Ludzie.. Do Diablo moda nie ma hacków i nie będzie. +close |
| |
| Tagi |
| ban, kokisx |
| |