| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 | |
| Wiek: 22
| skarga na admina Mihu
Nick admina: Mihu IP/SID: STEAM_0:0:19383874 Mapa: jail_greytown Data/Czas: 21:05 Opis przewinienia: Jeden CT podczas normalnej rundy kampił w Gun Room. Ze strony Mihu zero reakcji(przeniesienie do tt, kick albo ban). Zapraszam również do obejrzenia demka z HLTV. Poniżej zawartość z konsoli i zaznaczam, że ów CT dalej sobie grał jako strażnik 10 minut później. Może jakoś zmotywować tych adminów, żeby bardziej adminowali, niż wykorzystywali admina wtedy, gdy to oni mają problem z jakimś free killowcem? Cytat:
| |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: skarga na admina Mihu
nie zauwazylem zebys do mnie pisal po prostu to przeoczylem moj blad a mogles spamowac moze bym zareagowal mam prawo nie widziec
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Jak nie widziałeś jak mu odpisywałeś ;p Oj kłamczuszek ;D |
| |
| | #4 | |
| Wiek: 21
| Odp: skarga na admina Mihu Cytat:
| |
| |
| | #5 | |
| Wiek: 25
| Odp: skarga na admina Mihu Cytat:
| |
| |
| | #6 |
Tego nie zauważyłem, przepraszam No Mihu nie ładnie wystarczy sobie podejść i zobaczyć czy kampił.
|
| |
| | #7 |
spojzalem i nikogo nie bylo... pozatym temu graczowi nie chodzi o to chodzi o to ze na nastepnej mapie nie ma mutacji i go wywalilem z ct zaczal mowic ze sie bawie adminem. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 22
to czytasz chat, i tylko 1 osobe na nim widzisz? patrzysz przez słomke?
|
| |
| | #9 |
gram na 3 calowym monitorze e |
| |
| | #10 |
| Odp: skarga na admina Mihu 3 calowym O_O !?!?!?!?!?!?!? Na komorce grasz? Nawet zgooglowalem to... Pierwszy na świecie 3 calowy monitor LCD VGA od Samsunga - - Swiatobrazu.pl |
| |
| Tagi |
| mihu, admina, skarga |