| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Podanie na prosbe Kanter Mihu Nick w grze:Mihu Steam ID:STEAM_0:0:19383874 Nick steam:Mihu Wiek:15 prawie 16 Czy posiadasz admina na innych serwerach JailBreak:nie Znajomość AMXX [skala od 0-10]7 Czy byłeś karany na serwerze (upomnienie, slap, slay, kick, ban):nie Ile czasu dziennie poświęcał byś grze na serwerze:2-4 w sobote nawet 5 6 h Dlaczego właśnie Ty masz zostać adminem:ponieważ chcę pomóc w ogarnieciu serwera Będziesz płacił składki:Tak sms. Kontakt (GG/Email):12264774 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Podanie na prosbe Kanter Mihu
a ty nie masz jeszcze admina? Neutral.
|
| |
| | #3 |
|
Mam pewna watpliwosc co do Mihu po tej akcji teleport i zawieszeniu go. Jak wiecie ja rzadko grywam wiec prosze o wypowiedz szczera nt. Mihu czy nadaje sie by dalej byc adminem. |
| |
| | #4 |
|
ja za jestem |
| |
| | #5 |
|
jak grywalem z nim na JB to bylo spoko :P ale ze zadko siedzie wiec nie wiem .: )
|
| |
| | #6 |
|
Nie za wcześnie trochę wstrzymaj się bo masz tylko 16 postów dopiero co się zarejestrowałeś jestem na nie.
|
| |
| | #7 |
|
| Odp: Podanie na prosbe Kanter Mihu ZA ![]() D![]() |
| |
| | #8 |
|
Mihu juz byl adminem. Rozstrzygamy decyzje nt przedluzenia admina.
|
| |
| | #9 |
|
Ja jestem za przywróceniem mu funkcj bo wg mnie po 1 ogar po 2 spoko sie z nim gra a po 3 ten kto go podpuścił do Kantera grubo przesadził -.-
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
tiker ale to byly 2 zdarzenia kiedy MIhu bawil sie teleportowaniem.(orzynajmniej ja na 2 bylem wtedy online) I szczerze to dobrze ze sa osoby ktore mowia dla h@ o takich osobach ktore bawia sie adminem bo admin nie jest do zabawy tylko do ogarniania serwera.a pozatym sa demka HLTV na ktorych wszystko widac i nie musial to byc wcale gracz np mogl kanter wtedy grac sobie pod innym nickiem
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
Ogarnięty Gracz Na TAK!! TA |
| |
| | #12 |
|
Przyjety spowrotem. Locked
|