| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Banik for nothing
Data:27.09.2010 Name Admina: rozowa dupa Kto składa Skargę:Memoria Opis skargi: No cóż mogę napisać , po pierwsze wchodząc na serwer wybierając klasę normalnie sobie gram . Po dwóch strzałach w głowę dostaje perma za WH plus Aima , oczywiśćie admin nie ruszyl 4 literek żeby zrobić takiemu graczowi demka ani ss'a , proszę o upomnienie admina oraz ub dla mnie(UB w innym temacie albo mogę załączyć tutaj) . Dziękuje , dowidzenia. Dowody (Demko/SS):Nie posiadam. Steam ID :STEAM_0:1:16400987 IP:79.186.253.29 |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Banik for nothing
Wrzuć demko z HLTV!
|
| |
| | #3 |
|
yyy a jak to się robi?
|
| |
| | #4 |
Po prawej stronie masz przekierowanie do "Demek z HLTV", wybierasz serwer, datę i mapę. Kopiujesz link i dajesz tutaj |
| |
| | #5 |
|
Ostatnie dostępne demko jest z 14 września , nie ma kolejnych demek , więc demka nie ma.
|
| |
| | #6 |
Hmm....to poczekamy na wyjaśnienia admina. Może ma demko |
| |
| | #7 |
|
Dobra no to czekamy.Jeżeli mogę to od razu wpisze Steam id i IP |
| |
| | #8 |
Bym powiedział że wręcz musisz Tylko edytuj w 1 poście ![]() Wybacz za kłopot z HLTV ale myślałem że nagrywa... |
| |
| | #9 |
|
Dobra , każdemu się zdarza , już jest edit i już nie robię offtopa , czekam na wypowiedź banującego .
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
nie mam demka a bana dalem odruchowo :P poprostu szeglem sobie z gosciem ktory wyrwal od ciebie banie poczym w nastepnych 4 strzalach byly kolejne 3 banie dla mnie :P mi to wyglada na aima 100 % ale jak masz jakis dowod ze nie to prosze bardzo:P |
| |
| | #11 |
|
Miałbym dowód gdyby nie twoje odruchowe czyny . UB i ss'y jak dzisiaj wejdę |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
nie zajmowalem sie demkiem bo normalnie wszystko jest nagrwane :P normalnie nie dal bym ci ub ale freak sie za toba wstawia a go znam od dawna |
| |
| | #13 |
|
Ale ss'y mógłbyś strzelić to tylko jedna komenda :] , dobra dzięki i mam nadzieje że na serwerze nie będę więcej razy prześladowany za aima . Przepraszam chyba mam pomyłkę z IP : 79.186.253.29 taki jest poprawny zbanowany. |
| |
| | #14 |
Odbanowany. Miłej gry |
| |
| Tagi |
| nothing, banik |