Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 1032  
Stare 12-11-09, 12:50   #1

Vincent

Obrazanie graczy BSL

Doszly mnei sluchy, ale takze bylem swiadkiem jednego, ze gracze BSL grajac na naszych serverach zostali obrazeni. Raz juz rozmawialem z wami na ten temat, ale bylo to dawno, wiec zrobie to jeszcze raz.
Jezeli uslysze lub bede swiadkiem choc jeszcze jednego takiego zdazenia, beda poniesione konsekwencje.

Nie obrazaamy BSl i nie obrazamy ich graczy, sa u nas goscmi wiec prosze o traktowanie ich jak innych.

Stare 12-11-09, 13:23   #2

Radeon

Nooo nie obrażać ich tam.

Ino jak ja nie lubię dzika to nie będę dla niego koleżeński, bo swoja high kulture pokazał i widziałem co się na bsl dzialo jak adminował

A jak DominO spotkam to ******* gnojka
(graliśmy mixa z domino, dizkiem i kimś tam i dzieci po przegranej nie chciały dać HLTV, a ich kolega miał odpalone małe co nieco, bo 4znajomych na HLTV siedzialo i sprawdzalo co odwalają )

Stare 12-11-09, 16:04   #4

Vincent

Starsi czlonkowie votly wiedza. Jezeli nie wiesz to dobrze, poprostu traktuj kazdego na rowni

Stare 12-11-09, 16:12   #5

Red Sookha

i wlasnie tak traktuje juz nie mowiac o obrazaniu bo nigdy mi sie to nie zdarzylo 8)

Stare 12-11-09, 16:41   #6

@ Up Mnie obrazalas :( buuu

Vin, Moge obiecac ze nikogo nie bede obrazal, ale nie recze za siebie jak spotkam NW....

Stare 12-11-09, 16:52   #7

Radeon

hahaha NW Ma ktoś jego zdjęcie na kompie jeszcze? :P

Stare 12-11-09, 17:19   #8

Sqarge^

Hahahah ja pamietam jego fote, na balkonie siedział wtedy xD

Ahhh ten jego ryj xD

Ja też nie będe obrażał, bo z wiekszościa się dośc dobrze znam , więc nie mam powodu :P

Obrażac jedynie po "koleżeńsku"

Stare 12-11-09, 19:12   #9

Vincent

no Squarge Twoje ostatnie "sre esel" troche ich urazilo Ale zrozumiem i trzymam za slowo.
NW juz nie jest w BSL wiec jezdzic po nim mozecie ile chcecie

Stare 12-11-09, 20:09   #10

Radeon

i tak mogłem jeździć ile chciałem i też tak robiłem.

********** głupcy w bsl, co bronili go do ostatniej minuty..

Stare 12-11-09, 20:22   #11

As?!

Cytat:
Zamieszczone przez Sqarge^ Zobacz posta
Hahahah ja pamietam jego fote, na balkonie siedział wtedy xD

Ahhh ten jego ryj xD

Ja też nie będe obrażał, bo z wiekszościa się dośc dobrze znam , więc nie mam powodu :P

Obrażac jedynie po "koleżeńsku"
no np. Sqarge= brzydal. tak mozna

Stare 12-11-09, 21:31   #12

Red Sookha

ale to kto to w ogole jest? jakas kose mamy z nimi czy cos?

Stare 12-11-09, 22:08   #13

Radeon

ta, niektórzy mają z całością, ja tam mam może poza 5-6osobami kosę z każdym, za to że żyję, zrobiłem serwer i jestem lepszy bo ich WC3 jak miał graczy tak jak my w wakacje (10-12) to teraz puste stoi po roku użytkowania

I teraz zazdrocha :O

Oraz, że Diablo się rozkręciło i że kradniemy im all, jak dałem link do itemow niektórych, że są na necie to przepraszali :/ Ogólnie kilka ********** dwulicowych ***** tam jest, kilka spoko osób z którymi się grało za czasów unimatrixa i zaczynało przygodę CS 1.6 A reszta albo obojętna albo przeszła do nas albo jest tu i tu (tylko Vincent wytrzymał to I jest tutaj i tutaj i jeszcze w anarachy), Stoku były H@ uciekł niestety, a Jego i Pawlusa picz mi brak ;s

Nooo i jak otworzyliśmy Volte to won z SQ miałem od razu, zabrali admina i ban na forum (to sam spotkało Szakala - skl) no cóż... jak foch to widać foch Gdybym nie polepszyl neta na 4mb to bym dalej miał bana na ip musiał wchodzić przez proxy jakby co xD

Ogólnie na BSL mamy patrzeć przyjaźnie, ale na jakieś dane tam osoby nie musicie Sam jak dorwałbym ****** dziecko na "Dz" to by istna rzeźnia była, ale nie o tym ta piosenka :]

Stare 12-11-09, 22:24   #14

Luczjano

ja lubię się bić jak coś to dzwonić z chęcią pomogę

Stare 12-11-09, 23:32   #15

Vincent

Luczjano ty netowcu :P

Chlopaki BSL to dluuga historia siegajaca, azeroth i stara Volte (i inne ale nie bede wymienial), kiedys ludzie zakladajacy ta Volte i przyjaciele byli w BSL (ja dalej jestem) ale niestety bylo troche klutni i nic nie wyszlo.
Nie bylo mnie dosc dlugo a jak wrocilem zobaczylem haos w BSL, Radeon zostal zbanowany jak i szakal. Dostalem wiadomosc od Radeona z propozycja zalozenia nowej Volty i sie zaczelo Kilka osob z BSL poszlo z nami, reszta nie.

Z BSL duzo wiaze ja jak i inni, dlatego zadnej kosy nie bedzie!
Kilka przychlastow jest tam, ale postarajmy sie byc PRZYNAJMNIEJ olewczy.

Tagi
bsl, graczy, obrazanie