| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| gra losowa
Witam! Spotykacie się z kolejną moją propozycją. Widziałem na innych serwerach, w ogólne nie związanych z grą CS, różne gry losowe, gdzie dostawało się wszelakie przedmioty, kasę itp. Stawka wejściowa u nas mogłoby to być powiedzmy 10k expa. Postawi 20 osób. Do wygrania pula, czyli 200k expa. Oczywiście zajmować się tym musi ktoś z zewnątrz, bezstronny. Gra polega wybraniu swojego numerka, po czym na koniec ten ktoś losuje jeden z 20 numerków. Można to zrobić raz w miesiącu albo częściej, kwestia umowy. Proszę o poważne rozpatrzenie mojej propozycji. Pozdrawiam. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: gra losowa
Odpada zdecydowanie, musiałbym latać po serwerze co 5minut i zabierać expa ludziom ;p
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
co 5 minut? dlaczego? przecież to będzie wstępnie raz na miesiąc. Zabierasz expa po przegranej graczom i dodajesz wygranemu. Nie płacimy z góry expem |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Ooo następny dobry pomysł! edoc to za dużo czasu Ci nie zajmie, a przynajmniej graczy zachęci |
| |
| | #5 | |
|
| Odp: gra losowa Cytat:
HAHAHA NICE
| |
| |
| | #6 |
ano ileż mu to może zająć? 30minut? |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
nie ma komendy odbierającej expa to primo, musiałby mi każdy wysłać pokemona i ja miałbym go zerować i dodawać expa bez 10k ... robota żmudna i nudna. Lepszy pomysł już byłby z tą loterią SMS...
|
| |
| | #8 |
|
Ano chyba po to są pluginy do amxx'a - jakiś szerszy opis działania i można pisać.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Ty terefere w każdej propozycji brata będziesz na tak a każda jest tak idiotyczna , że szkoda się wypowiadać Moja propozycja , niech pokemony robią kupę a jak ktoś z przeciwnej drużyny wdepnie to zabiera mu 5 hp i paraliżuje hahah
|
| |
| | #10 |
Paradox wcale nie są bezsensu, a wypowiadam się, bo uważam, że są dobre i wcale brat nie musiał mi mówić,jakie propozycję daje więc po co tak piszesz .. |
| |
| | #11 |
|
Beznadziejny pomysl -.- ktos meczy sie zeby wbic level a tu nagle pzyjdzie jakis nonsteam i wylosuje numer z 200k expa chyba to lekkie przegiecie ... szkoda czasu sie tak bawic niech edoc znajdzie sobie laske ;d a nie zawracacie mu dupe jakimis zbednymi "pluginami" jesli mozna to tak nazwac @Paradoxalny hahahaha a na sikach sie wywracasz i przez 5 sek nie mozesz wstac |
| |
| Tagi |
| losowa, gra |