Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 383  
Stare 17-09-10, 16:25   #1

Skarga na HJKL

Data:16 września 2010 rok godziny wieczorne
Name Admina:Hjkl a kto by inny
Kto składa Skargę PROCH
Opis skargi:A więc hjkl jest w terro i układa sobie klocki jak gdby nic.
Drugie to że buduje kampy bez dojścia a pod koniec mapy robi je bo niby je zapomniał .
Groził mi że jak wstawie skarge na forum lub coś powiem da mi bana smyk to ma na demku
Tylko nie którzy nie wiedzą jak je włączyć

Dowody (Demko/SS):
Tego to sporo więc chwile poczekajcie za bim wszystko wsadzę

Tu macie link do demka
hjkl dem

Tu macie link do ss spakowanych bo nie chce mi się dawać 26 linków

http://www.speedyshare.com/files/24291295/ss.rar

Stare 17-09-10, 16:39   #2

cieusz

Odp: Skarga na HJKL

nie wiem o co ci chodzi na tych ss'ach - tez tak robię tyle ze wejście jest dla wszystkich nad tym dużym klockiem jest niewidzialna ściana tak wiec przeskoczyć się nie da

Stare 17-09-10, 16:45   #3

Czasowo odebrane flagi odpowiadające za przenoszenie klocków po czasie będąc ct/tt!

Stare 17-09-10, 17:17   #4

co to tylko tyle

a to co mnie straszył na demku u smyka to nic??

Stare 17-09-10, 20:04   #5

HjkL`

bosze -.- bravo ... jezeli nie bede mogl przenosic klockow po czasie a gracz nie bedzie mial dojscia do kampy bo nie starczylo czasu i zablokowal sobie dojscie to co mam mu daj sleya zeby zlazl z kampy... po za tym to demko zostalo nakrecone nie wczoraj tylko tydzien temu wiec proch teraz nie odpierdalaj maniany ! nie chcesz miec adma na servie!? prosze bardzo przesrales sobie nie bede ci pomagac w niczym zerze! -.- jebany frajer kurwa -.-

Stare 17-09-10, 20:08   #6

cieusz

oooł komuś puściły nerwy

Stare 17-09-10, 20:11   #7

HjkL`

mam wyjebane na tego pierdolonego smiecia jebany skurwiel mnie wkurwil nie bedzie mi tutaj jakies maniany odpierdalac ze jestem jebniety itp mam wyjebane na tego smiecia pierdolonego uprzedzam z gory zobacze ze smyk albo ten frajer zrobia cos nie tak ban natychmiastowy staralem byc mily a tu prosze jakie odwdzieczenie widzicie co to jest KRAJ konfidentow jestesmy polakami a polak polaka powinien szanowac a tu prosze od 2dni ani razu nie dalem nikomu bana+1h ! -.- zobaczymy...

Stare 17-09-10, 20:27   #8

Proszę, kultura obowiązuje.
Czasowo - znaczy nie na zawsze.
Flagi zostaną przywrócone.
Warunek - proszę przeprosić za niekulturalne zachowanie (np. napisać mi na pw). Ma to być szczere. I jak oddam flagi, chcę zobaczyć poprawę. Tzn. żeby nie było skarg, że coś poprawiasz po czasie.

Pozdrawiam.

Stare 17-09-10, 20:36   #9

HjkL`

ehh.. nie poprawie sie z dnia na dzien ... nie przeprosze tych dwoch osob... mam swoj honor moge przeprosic tych graczy(smyk,proch)ale to nie bedzie wtedy szczere ... przepraszam za przeklenstwa nerwy mi puscily iz gracz proch w tym momecie sklamal was... ss byl nagrany ponad tydzien temu a powiedzial ze jak smyk wstawi ss'a to proch tez a wtedy bede pograzony no bravo udalo wam sie ! admini stracili do mnie zaufanie lada momet a admina nie bedzie... ehh pozdro

Stare 17-09-10, 20:40   #10

Jeśli chodzi o admina - ja nie zabiorę nikomu 'bo tak'.
Najpierw jest ostrzeżenie. Twoje to odebranie tych flag.
Sprawujesz się dobrze - ja nic nie mówię wtedy.

Stare 17-09-10, 20:43   #11

HjkL`

ehhh... ale ja juz sbprzerabalem u wszystkich praktycznie... ty juz iwesz jaki jestem ... inni admini gracze tez... kazdy ma ciekie poczatki ale nie sadzilem ze spotka to mnie...

Stare 17-09-10, 20:45   #12

Wcześniej pisałam z Tobą, nie wyciągnąłeś z tego wniosków.
Teraz masz trudne zadanie, by z powrotem ludzi do siebie przekonać.

Stare 17-09-10, 20:49   #13

HjkL`

staralem sie... rozmawialem z graczami ale jak mi wjezdza taki proch na server i mysli ze ma z 20lat na karku to jest bogiem servera... ciebie napewno tez by wkurzylo to ze wchodzi np kaktus na server(sorka kaktus jezeli to cb urazilo...)i go nie lubisz a tu nagle biega za toba po mapie i jak glupek nie wykonuje celow mapy tylko biega za toba i nagrywa cie co robisz... napewno tak bylo w sytuacji mojej ... :(

Stare 17-09-10, 20:51   #14

Bywa.
Nagrywać?
Dziś Kaktus powiedział, że mnie kiedyś trzeba nagrać, jak buduję kampe i dać w dział humor. :P Zbyt dobrze mi to rzeczywiście nie idzie...

Stare 17-09-10, 20:54   #15

HjkL`

ehh... ja juz mam dosc tego jak qmple (uwazalem ich za nich) wchodza na serv a od razu mi mowi masz juz po adminie nagralem demko jak przesowasz sobie klocki po czasie ...

Tagi
hjkl, skarga