| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Skarga HJKL
Witam serdecznie dziś znów składam skargę na "Admina" jeśli mogę go tak nazwać a chodzi o kogo? no jak to o kogo o HjkL! Tak ten koleś mnie rozwala robi sobie kampe w połowie czasu gdy zabije kilka zombie uświadamia sobie ze kampa nie ma dojścia wiedz robi przejście. kolejne wykroczenie to to że jakiś kolo mnie zblokował w ścianie i przez calutką mapę siedziałem jak ten debil... co na to HjkL nic... trzecie wykroczenie to to że gdy jakiś ct bije tt podczas robienia kamp ! to co się dzieje HjkL nie reaguje ! czwarte wykroczenie to to że gdy jakiś gracz mówi że złoży skargę na admina w postaci demka ss'a lub postu na forum co robi HjkL grozi BANEM ! No co za admin wielu z was powiedziało by mi że nie mam dowodów itp ależ ja mam dowody w postaci ładnych demek liczę na pozbawienie go admina gdyż to co on wyprawia i to że to jest bez karalne jest niedorzeczne i irytujące... hjkL robił wiele innych żeczy przed tymi wyczynami ale nie mam ani ss'ów ani demek wiedz nawet o tom nie piszę... proszę o wypowiadanie się ![]() Pozdrawiam i życzę wesołego oglądania zabawnych demek z HjkL wasz Smyk'u ![]() ooo a to link do demek :HJKL rar HJKL rar HJKL rar Demko jest w postaci rar wystarczy rozpakować i mamy tam 5 plików czyli 5 demek wszytko na jednej mapie |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Skarga HJKL
zalosny jestes wkurzony jestes ze dalem ci bana -.- zal cie biegales po mapie i patrzyles co robie nie wykonywales celow mapy groziles mi i innym gracza bylo np : Hjkl masz juz po admnie zaraz ide wrzucic ss'y na innego gracza tez groziles mu co bijesz tt? bil go bo wchodzil mu na kampe przed czasem zakonczenia budowy chlopak byl caly zesrany ze dostniev bana a to jest jedyny server na ktorym mu sie dobrze gra! zal zal i jeszcze raz zal ze swoim kolega prochiem groziliscie mi po za tym nie robilem kampy bez wejscia tzn klocek przesonal mi sie nie zaowazylem tego iz patrzylem co wy robicie dopiero jak zoombie bylo w polowie mojej kampy to zaowazylem ze nie ma dojscia poprawilem -.- ZAL MI CIE TERAZ BEDZIESZ BIEGAL PO MAPIE I BEDZIESZ PATRZAL CO ROBIE ? POZDRO DLA CIEBIE ;O
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
8 linijek, jedno zdanie xD, co do skargi to HjkL powinieneś bardziej koncentrować się na tym co ludzie piszą/robią.
|
| |
| | #4 |
|
to mi ciebie żal na demkach cały czas gram ani razu się do ciebie nie odezwałem tylko raz powiedziałem że mam demka nie mówiłem nic o admie ani ci nie groziłem zresztą wszytko jest na demkach więc to mi ciebie żal bo mylisz mnie z innymi graczami którzy tam byli i śmiali się że już po admie jesteś żałosny nie jestem zły na tego bana zdarza się każdemu jestem zły na to że robisz takie żeczy nie będę pisał jakie bo wszytko jest na demku twoja rozmowa z graczami twoje groźby twopje zachowanie wszystkie demka kręciłem z kampy lub jak byłem w tt i nie mów mi że za tobą łaziłem ok ? bo tak nie było... masz na pieniku z wieloma osobami i mylisz mnie z innymi... pozdro potańcz Smyk'u ![]() ps.co do tego gracza to ani słowem się do niego nie odezwałem Proch mówił mu że masz bana za to że bijesz z kampy i powiedział że ma ss'y po czym ten gracz powiedział że już więcej nie będzie bo nie wiedział na to ja nic nie mówiłem tylko napisałem ! że luzik nic nie będzie ta sytuacja jest na demku wpadłeś gdyż teraz zmyślasz i nie ogarniasz próbujesz się wymigać lub znaleźć wymówkę tak jest co dziennie... |
| |
| | #5 |
|
nie wgl =.= teraz sie wykrecasz?! zal mi cie!
|
| |
| | #6 |
|
ja się wykręcam człowieku wszystko masz na demku ani razu się do ciebie nie odezwałem jestem zbyt inteligenty żeby polonizować z kimś takim jak ty... ogarnij się zastanów się nad tym co mówisz i robisz...
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
Hjkl kolejna skarga na ciebie - ogarnij się ![]() już chciałem złożyć skargę na ciebie ale coś mi Print screen coś nie działa OGARNIJ SIĘ!! |
| |
| | #8 |
|
HjKL znalazłem twój post... http://volta-sq.pl/skargi-306/14772-...hellerini.html jak możesz się wypowiadać w taki sposób skoro robisz podobnie ? odpowiedz sobie na to pytanie... |
| |
| | #9 |
|
kaktus za co na mnie skarge chciales zlozyc -.-? po za tym te twoje demka nie dzialaja
|
| |
| | #10 |
|
ahh demka działają w 100% w konsoli wpisz sobie playdemo hjkl hjkl2 hjkl3 hjkl4 hjkl5 wszytko działa no chyba że do złego folderu dałeś |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
HjkL... Obawiam się, że to jest prawda... Widziałam jak brat grał na BB, wtedy byłeś też ty... Grubo po czasie przesuwałeś sobie klocki. Coś chyba jest nie tak? Proszę... Nie rób tak, rób jak inni - kampa od razu z dojściem. Nie głupio Ci, że kolejny raz proszę o poprawę? |
| |
| | #12 |
a wtedy co niby cię wykopało potem wszedłeś ponownie i się przewaliłeś do TT |
| |
| | #13 |
|
glupio mi strasznie ale nie tylko z tego powodu jest mi przykro ze wszyscy sa przeciwko mnie :( najlepiej jak wszyscy beda mi cisnac ... ;owidze ze admina nie chcecie miec na servie ja jestem najczesciej z adminow na servie powinniscie sie cieszyc a nie skladac na mnie skargi kaktus jest na servie godzine dziennie ja prawie caly czas ogarniam server najlepiej jak moge ok przyznaje nie jestem swiety przewinilem ale kazdemu sie zdazylo ze przewinil dostal bana albo cos jestem normalny jak kazdy czlowiek grzesze -.-...julia nie mowil ci brat ja grom jestem hardcorem cisnal tobie i mu po rodzicach? nie moglem mu dac bana iz pisalo : ten gracz dostal juz bana czy cos w tym stylu ...
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
Nie, nie jest to po to, żeby cisnąć Ci. Tylko pewne sprawy uświadomić, m.in. że admina nie należy nadużywać. |
| |
| | #15 |
| Odp: Skarga HJKL |
| |
| Tagi |
| hjkl, skarga |