| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Kilku cziterow :>
Kto złapał: Sunri Nicki podejrzanych: [IP] 11: ' LoWcA ' (TERRORIST) -- 91.189.0.206:27005 [STEAM_ID_LAN][IP] 14: 'GKH.Misi3k' (CT) -- 83.27.56.70:27005 [STEAM_ID_LAN] I jeszcze WujeK, ten zwiał zanim amx_ip zrobiłem. Demko: http://hltv.gamesol.pl/2816/2010-09-...nowfun.dem.zip Lowca lekki aim , WujeK wh, Misi3k wh. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Kilku cziterow :>
Mogę potwierdzić miśka Zresztą już dostał kicka za kliknięcie F12 przez Mastera |
| |
| | #3 |
|
misek ma softa (tez) :P
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Kto będzie widział niech doda bana! I tu napisze oczywiście. |
| |
| | #5 |
|
Skargi po czasie nie mają sensu bo i tak banujemy na miejscu, wtedy taka osoba nie wraca, a na amxbans to 50% ma zmienne, oraz dodatkowo nawet bana nie zobaczą bo dostaną go gdy ich nie będzie i wejdą jakby nigdy nic... BanNeo jest tylko live
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 24
GKH.Misi3k dorwany live i zbanowany z reasonem wh w neobans ps. skoro juz jest taki temat to dodam to tutaj nick Vifi charizard lvl okolo 40 innych nie widzialem zwial mi zanim komende wpisalem bo gracze zaczeli wolac master banuj kto zobaczy bez skrupulow banowac od razu za wh i jeszcze prawdopodobnie aim. skad wiem ze wroci pisal save zanim wyszedl:P |
| |
| Tagi |
| cziterow, kilku |