Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 319  
Stare 16-09-10, 19:16   #1

Odp: Serwer tylko STEAM

Dnia 1 pazdniernika serwer bedzie zmieniony tylko na steam , ograniczy to lamanie regulaminu , oraz ulatwi do wrzucanie na serwer nie ktorych pluginow pewnie. Jezeli po zmianie serwera na steam bedzie dalej tyle graczy , to mozecie byc pewni , ze bedzie wiecej slotow

Pozdrawiam.
Administracja Base Builder
.

Dodane po 3 Godziny 58 minuty:

Serwer na steam bedzie o wiele szybciej zmieniony , bo dowiedzialem sie jeszcze , ze zapis w skill modzie jest na steam id , a non steamy maja wszystkie takie samo steam id.
Wiec jak tylko wejde na ftp to zmienie na steam.

Stare 16-09-10, 19:35   #2

Ja byłabym za tym, aby ze slotami poczekać jakiś miesiąc od zmiany na only STEAM.
Jeśli wtedy będzie serwer pełny, dodać ze 2 sloty.

Stare 16-09-10, 19:43   #3

A wiec zaraz nastapi reset serwera i serwer bedzie tylko steam.

Stare 17-09-10, 14:47   #4

no dobra kupiłem steam bo polubiłem ten server... mam szanse na adma?

Stare 17-09-10, 15:12   #5

cieusz

steam = adm?
raczej nie

Stare 17-09-10, 15:21   #6

składałem ostatnio podanko i powiedziano mi ze jak będe miał steam to mam szanse...

Stare 17-09-10, 16:00   #7

*Muffin*

Więc możliwe, że Ci się uda. Mhm, może nie będzie taki nieogar na serwerze - może w końcu to spróbuje obczaić

Stare 17-09-10, 16:02   #8

silver

Lepiej że jest Steam więcej poważnych ludzi gra.

Stare 17-09-10, 16:02   #9

Muffinku - dlaczego twierdzisz, że na serverze jest nieogar, skoro tam nawet nie grasz?
Ostatnio było całkiem dobrze, w porównaniu z tym, co było miesiąc wcześniej.
A jeśli komuś z nsów zależy, to kupi i STEAM.
Chyba, że będzie mało graczy i w większości server pusty przez dłuższy czas... Ale trzeba myśleć pozytywnie. :P

Stare 17-09-10, 16:33   #10

cieusz

Przede wszystki Steam jest darmowy tylko klucze trzeba kupować 'p

Stare 21-09-10, 17:43   #11

Faith

Steam jako program jest darmowy. Tyle że jest bez użyteczny bez kluczyka aktywacyjnego który obecnie chodzi po 10 zł podstawowy pakiet. Co nie jest zbyt dużym wydatkiem a i gra jest o wiele bardziej przyjemniejsza. Grasz z osobami zazwyczaj starszymi ( rozumiem przez to bardziej ogarniętymi) oraz masz na steam znajomych (+ możesz z nimi pogadać kiedy tylko są online, i do tego nie potrzebujesz zminimalizować csa) i nie potrzeba od ludzi brać gg numeru i minimalizować csa przez to tracąc czas i fragi w grze xD. Ogólnie jak chcesz porządnie pograć w csa to musisz mieć steam. Chyba że bawi Cię granie z kid neo na czitach którzy za wszelką cenę doprowadzą do tego że na servie nikt nie zostanie... . A i do tego masz serverki najlepszej jakości , do ligi jest wymagany steam, no i możesz (największy plus STEAM) mutować jeban** kid neo jak drze sie przez mikro, dla mnie ogromny plus dla adminów jak i dla graczy(adminów dla tego że nie muszą mutować innych bo sam możesz to zrobić) Okej wracając do tematu; ZOSTAWCIE STEAM, grałem na innym bb servie ONLY STEAM o był full prawie o każdej pory nocy i dnia. Tylko tam admina nie było niestety więc jakieś neo na steamie też zapierdal*** na czitach(są już na bl :P) No to tyle zobaczymy jak się ten serv rozkręci only steamowy i oby byli admini przynajmniej w dzień i będzie dużo ludzi tak sądzę . Ten serv jak dla mnie mógłby być najlepszym servem bb jaki jest obecnie w Polsce ale to tylko moje sugestie :P. No to paa :*

Stare 21-09-10, 18:11   #12

Snufik

Jestem za.
Wkoncu nie bedzie wkurw...jacych kolesi z duzym pingiem i ktorzy łamia regulamin i wgl.

Stare 21-09-10, 18:31   #13

*Muffin*

Cytat:
Zamieszczone przez Julia Zobacz posta
Muffinku - dlaczego twierdzisz, że na serverze jest nieogar, skoro tam nawet nie grasz?
Ostatnio było całkiem dobrze, w porównaniu z tym, co było miesiąc wcześniej.
A jeśli komuś z nsów zależy, to kupi i STEAM.
Chyba, że będzie mało graczy i w większości server pusty przez dłuższy czas... Ale trzeba myśleć pozytywnie. :P
Za czasów s/ns to tam się puakać chciało na serwerze Zapewne gdy jest only steam będzie lepiej.

Stare 23-09-10, 20:49   #14

NiCh

dobra bo nowego tematu nie mam ochoty otwierać aby wyjaśnić te głupią sprawę. Raku to są boty !! Co mnie obchodzi że nie grają ale są istnieją widzę je. Jestem ciekawy ilu graczy grało na naszym BB od kiedy jest only steam i kochane botki siedzą na spekcie 2, 3? a może jednak więcej ? chociaż ja tylko boty widzę... Wolę widzieć ile na prawdę osób gra na serwie a nie że jest to ściema !! Jak dalej tak pójdzie to ja podziękuję z adminowania na BB bo zauważyłem że jak zwykle raku robisz wszystko aby zepsuć serwer POZDRO dla ciebie Raku ...

Stare 23-09-10, 21:00   #15

deTox~

@up popieram -.-

Tagi
steam, serwer