Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 231  
Stare 13-09-10, 16:46   #1

Smyk

sKARGA NA hjKL

Witam serdecznie drodzy przyjaciele dziś dostałem perma od gracza Hjkl...
Za co ?
Za "reklamę"
Kupiłem sobie gitarę elektryczną i jestem podjarany itp no to ustawiłem nick na Smyk no sound i zaczełem słuchać muzyczki było to
Muse - Knights of Cydonia

Świetny kawałek po napisaniu tego "Muse - Knights of Cydonia" dostałem perma... za niby reklamę to nie reklama to tak jak bym napisał lubię placki i co ban za własne poglądy itp ? pozdro...
Po głosie świadczy że Hjkl nie ma nawet 15-16 lat tak więc czemu ma admina widzę że to nie pierwsza skarga na to dziecko proszę o odbanowanie i ukaranie dzieciaczka nie wiem niech postoi w kącie czy coś :P

Pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia wasz Smyk'u
Przepraszam za brak wzoru ale jestem wku... zdenerwowany tym że takie dziecko robi takie rzeczy na servie 1 ostrzeżenie no nic jestem zbyt zły żeby robić wzór sorki wielkie...

Stare 13-09-10, 16:53   #2

NiCh

Odp: sKARGA NA hjKL

brak wzoru ale jeśli podałbyś sid/ip to mógłbym odbanować bo jest to przesada za reklame nie dajemy perma (przynajmniej ja)

Stare 13-09-10, 16:56   #3

Smyk

Po 1 oto steam id STEAM_0:1:20907768
po 2 napisanie nazwy utworu to nie reklama !
po 3 ip mam zmienne
po 4 zróbcie coś z nim !

Stare 13-09-10, 16:57   #4

Paradoxalny

Jak ten dzieciak jest nie ogarnięty . Zawinięty jak tampon w piździe. Już to nie raz mówiłem , a teraz mamy dowód na to.

@ smyk no mógłbyś się postarać o wzór

Stare 13-09-10, 17:10   #5

cieusz

Już się czepiacie tych wzorów przecież napisał to nawet z sensem a nie typu "hjkl mnie zbanowal"

Kurde to już kolejna skarga na niego

Cytat:
Zamieszczone przez Paradoxalny Zobacz posta
Jak ten dzieciak jest nie ogarnięty . Zawinięty jak tampon w piździe.
Potwierdzam

Stare 13-09-10, 17:15   #6

Smyk

nadal mam bana dał jeszcze na cfg ? czy po prostu nie zostałem odbanowany ??
zmieniłem ip ale moje obecne ip to:
77.253.112.102
proszę o dobanowanie idę pograć na gitarce żeby jak wejdę na serwer to żeby mu nie wygarnąć :P bo się jeszcze popłacze

Stare 13-09-10, 17:16   #7

Dołączam sie do skargi dostałem bana na 4 h za obraze adma bo mialem nick "Mucha robi bzz" -,-

Stare 13-09-10, 18:41   #8

Ręce opadają...
Miałam takie dobre zdanie o tym adminie...
Pisałam z nim na pw, mówił mi, że same uzasadnione.
HjkL` - proszę o ogarnięcie, inaczej będę zmuszona odebrać flagi za banowanie.

[AMXBANS] =================
'SMYK no sound' zostal odbanowany
[AMXBANS] ==============

Dodane po 47 minuty:

Jak dobrze, że jest czat log.
Cytat:
SMYK no sound -17:37:13- 'say' Muse - Knights of Cydonia
s0ny.! -17:37:13- 'say' "hjkl wylacz to botq"
SMYK no sound -17:37:16- 'say' Muse - Knights of Cydonia
SMYK no sound -17:37:16- 'say' Muse - Knights of Cydonia
SMYK no sound -17:37:17- 'say' Muse - Knights of Cydonia
HjkL` -17:37:18- 'say' ",d"
SoulMan -17:37:21- 'say' "na mnie"
SMYK no sound -17:37:21- 'say' Muse - Knights of Cydonia
SMYK no sound -17:37:22- 'say' Muse - Knights of Cydonia
SMYK no sound -17:37:22- 'say' Muse - Knights of Cydonia
s0ny.! -17:37:26- 'say' "/radio"
SMYK no sound -17:37:38- 'say' "???"
SMYK no sound -17:37:41- 'say' "lol ? xD"
To wszystko co Smyk napisał.
Nie widzę w tym żadnej reklamy.
Ban w 100% niezasłużony (unbana już wcześniej dałam).
Proszę admina HjkL o wyjaśnienie.

Stare 13-09-10, 19:12   #9

HjkL`

przepraszam gracza za zbanowanie kazdemu moze sie pomylic jestem przewrazliwiony juz na rozne takie wybryki mysle ze to stronka www. itp sorka jeszcze raz

Stare 13-09-10, 19:12   #10

Faith

Myślę że hjkl postąpił słusznie. Ogólnie reklamują osoby servery podając ip oraz nazwe serva ale ja na pierwszy rzut oka mógłbym pomyśleć że typ reklamuje np serverownie. To tak jak ja bym np spamował na innym servie "Volta-sq" i mówił że to taka piosenka. Dobrze że kolega wyjaśnił że to jest piosenka ale skąd niby hjkl mógłby wiedzieć że to nie jest reklama czegoś innego. Ogólnie dawał bym bany na 2tygodnie- perma za reklame bo to jest dla mnie odbieranie nam graaczy na co chyba nie możemy sobie pozwolić. Grałem dużo z hjkl i ogarnia oraz jak już mu się coś zdarzy to próbuję to naprawić i pomaga graczą na servie (zwłaszcza tym nowym) Tyle odemnie. Nie staram się go bronić bo np to mój kolega ale spojżeć na tą sprawe pod trochę innym kontem niż wy.

Stare 13-09-10, 19:24   #11

Smyk

Możliwe że masz trochę racji ale jest jedno ale jak bym napisał kilka razy "Hello yo yo" to też by to potraktował za reklamę ? no właśnie to świadczy o tym że nie ogarną tego że to nie jest reklama dał bana (zaznaczę że jeszcze PERMA!) na przypał tak jak by walną bańką w klawisze i pyk smyk ban potem jeszcze raz i smyk perm :P no to bez przesady albo się ogarnia albo nie przez takie zachowanie nie podchodzenia do sprawy z powagą server traci graczy każdy admin zaznaczam admin jest wizytówką servera i to dzięki adminom server zyskuje na popularności jeśli admini są spoko to ludzie częściej się motywują do działania jeśli ludzie motywują to nowi to widzą i staja się stałymi bywalcami servera po czym starają się o admina to jest taki "ring" :P
no wiecie o co chodzi a przez nie subordynacje jednego admina cały ring się zamyka "i z monitora wypełza dziewczynka bez oczu i nas zjada" jest to bardzo niebezpieczne dla servera (serverów)
pozdrawiam wasz Smyk'u służę pomocą

ps.Julia co z moim adminem jak to zostało rozpatrzona przyda się świeża krew ? :*

Stare 13-09-10, 19:43   #12

HjkL`

ehhh... rozwaliles mnie na kolana tekstem "wyskakuje dziweczynka bez oczu z monitora i nas zjada xD " hahaahah xd juz mowilem sorka mogles przed wysylaniem to jest piosenka a nie zaden server i wysylasz pytasz mnie o zgode ... dzisiaj tez gralem na jakims serverze gdzie gralo full wiary spytalem admina czy moge wyslac ip tego i tego serva pozwolil ty nie pytales odebralem to jako stronke servera czy cos podobnego nastepnym razem gdy bedziesz chcial wyslac stronke muzyki albo tytul spytaj sie bo niewiadomo jak odbierze to admin...

PS.ZAKON obrazales nie tylko mnie ale tez mojego qmpa smiales sie z niego nicku i podszywales sie pod niego ogarnij za to ci dalem bana lubie cie ale takie zachowanie mnie wkurza przedrzeznianie podszywanie sie pod kogos(szczegolnie pod admina) gdy ktos jest dla mnie mily odplacam sie dla niego tym samym jestem mily uprzejmy itp zakon w twoim przypadku na poczatku mialem o tobie dobre zdanie ale potamtym incydecie wiesz o czym mowie wkurzyles mnie tyle mam do powiedzenia ...

jego* pisalem w pospiechu sorka za byki

Stare 13-09-10, 20:25   #13

Paradoxalny

Ogarnij człowieku . Reklama a nazwa piosenki dwie różne rzeczy :-D zabrać mu te flagi i tyle to jest nie ogar

Stare 13-09-10, 20:52   #14

Ban wyjaśniony, nie ma co dalej spamować.
@Smyk - w najbliższym czasie zostanie rozpatrzone
@HjkL` - uważaj bardziej banując
Dziękuję, zamykam.

Tagi
hjkl, skarga