| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Ktos na adma xD
Nick(w grze i nick Steam):Jestem Ktos Steam Julia masz mój xD Wiek:15 Steam_ID ... Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):9/10 Na jakich serwerach mam adma?:Ultraservers,kombainsty Na jakich serwerach miałem adma?:.... Dlaczego ja?: A Dlaczego nie ogarne troche + postaram sie rozkrecic serva Ile dziennie grasz na serwerze?:2-5 h Kontakt(GG/Email):GG 7329499 Składki: Niestety nie |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Ktos na adma xD
Hmm, Hmm Ogólnie Cię nie znam itp. więc z tej strony neutral, ale masz u mnie 1 minus Serwer się sam nie utrzyma, a jak admini składek nie będą płacić to kto? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Jak chcesz za free to marsz do tematu o reklamach! Kto będzie płacił za adminów? Julia -.- |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
Ile dziennie grasz na serwerze?:2-5 h Składki: Niestety nie[/QUOTE] Gram żadko na GunGame Julii ale to nie znaczy ze nie mam prawa mowic ^_^ powiem jedno Na serwerze nie widzialem cie a gram raz na 3 dni a co do skladek ... A co do zaplaty i Admina Bycie Adminem to obowiazek a nie zabawa... Skladki u admina to podstawa na powiekszenie firmy |
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
nie, nie i jeszcze raz wielkie nie! Grywalem z nim na jb i to jeden wielki klops co wypraiwa... Zasady ma w dupie, obraza itp.... + wiek moim zdaniem sobie zawyzyles, bo po glosie dalbym ci 12....
|
| |
| | #6 |
|
oj oj oj oj ass tylko wiesz ja niegralem na jail breaku lOL!!!!!?!???!??!?!?!!?
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Stary takich bajek to nie wciskaj :] Widziałem Cię parę dobrych razy na JB i zachowywałeś się czasami tak jak napisał As?!.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
kolejna osoba, ktorej ulubionym slowem jest "lol", mowi to samo za siebie... uzywanie tylu znakow interpunkcyjnych tez.. |
| |
| | #9 |
|
Dajcie komuś wreszcie tego admina, bo na serwerze jest tyle cziterów że głowa mała.
|
| |
| | #10 |
Admini są i to za darmo większość... Co zrobię, że nie grają... Najpierw płaczą, że będą rozkręcać i pilnować porządku, a później zlewają. Zapłaciły 2 osoby, z czego jednej teraz w ogóle nie ma na csie. Jakby ktoś chciał admina, napisałby, nie chce, to nie, ja ile mogę tyle staram się trzymać porządek na serwerze. @ Neutral. |
| |
| | #11 |
|
czyli rozwazamy decyzje tak/nie/neutral? nie stety nie jestes w stanie zaplacic z powodow kturych niemusze wymieniac po 2 NIGDY NIE GRALEM NA JALIBREKU + NIEMAM MIKRO CO WY GADACIE
|
| |
| | #12 |
Ja bym Ci proponował pierw pouczyć się troszkę obsługi forum (ortografia) bądź po prostu naucz się jej, a co do tego, że nie grałeś na JB to wątpię żeby ktoś się pod Ciebie podszywał lub grał z takim samym nickiem.
|
| |
| | #13 |
|
Tak wiem ortografie poprawiłęm i na 100% nigdy nie grałem na Jail
|
| |
| | #14 |
Jak ktoś kiedyś napisał to nie jest nasz problem, że ktoś grał z takim samym nickiem jak Ty. Widziałem takiego gracza i zachowywał się czasami skandalicznie, zdania nie zmienie.
|
| |
| | #15 |
Odrzucone. Powód: - brak składki (jak chcesz admina za darmo to zapraszam do robienia reklam) - nie widzę Cię na serwerze (co znaczy, że nie pomagasz w rozkręcaniu) - wolałabym, aby admini znali podstawę polskiej ortografii |
| |
| Tagi |
| adma |