| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| zabijam w imie boga
Brak wzoru lub ban poniżej 24h oznacza 1 warn. Data:11.09.2010 Name Admina: Zabijam w Imie Boga Kto składa Skargę: pukawka Opis skargi: gram na serwerze jak zawsze i pisze rash ban a ten koles nie znam go dal bana na 4 h za rash na awp Dowody (Demko/SS):sry zapomnialem zrobic ss ale mam to Jestem Hardcorem xD' dostal bana na '4 godzin'. Powod: 'rasz na awp' Admin: Zabijam w Imie Boga |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: zabijam w imie boga Po pierwsze Brak wzoru lub ban poniżej 24h oznacza 1 warn. Po Drugie Jestem Hardcorem xD' dostal bana na '4 godzin'. Naucz się czytać , ze zrozumieniem , po drugie z tego co mi wiadomo rasz na mapach awp , aim , jest zabroniony. Ban słuszny , jeśli tak wygląda sytuacja . Na razie zamiast mnie sam się niszczysz takimi skargami Widzisz twoje groźby w moim kierunku słabą skutkują , zresztą od grama na Ciebie słyszę zażaleń na DR , więc będę musiał również i w tym kierunku coś zrobić |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
| Odp: zabijam w imie boga |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
| Odp: zabijam w imie boga
Po pierwsze pukawka teksty typu "pojepało cie" kieruj w inną strone nie do mnie. Widziałem co piszesz na adminchat. A po drugie na jego nieszczęście widziałem jak raszuje bo sam go zabiłem jak był na naszym respie więc ban słuszny. Dzięki Globek :* |
| |
| Tagi |
| boga, imie, zabijam |