Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 473  
Stare 11-09-10, 12:34   #1

LiGhT

Grochu = 0 OGARU

Data: 11.09.2010r.
Name Admina: Grochu
Kto składa Skargę: LiGhT
Opis skargi: Była mapa aim_ak-colt. Grochu napisał, że nie wolno rashować. Kilka osób zrashowało i Grochu podawał bany na 1-4h. Potem następnej osobie dał bana za to, że lamił. Później Grochu samemu zrashował i sobie bana nie dał. Następnie była mapa knife_zone. Koleś wszedł na lampę więc ja jako miałem długi skok wszedłem za nim aby go zabić. Przegrałem. Po chwili typek który mnie zabił dostał bana na 1h od NiCha a ja na 4h od Grocha. Kolego idź odpocznij od csa... Wiele osób może potwierdzić jego zachowanie.
Dowody (Demko/SS):
http://img521.imageshack.us/i/ss1x.png/
http://img203.imageshack.us/i/ss2o.png/
http://img215.imageshack.us/i/ss3l.png/
http://img214.imageshack.us/i/ss4j.png/
http://img691.imageshack.us/i/ss5hx.png/

Stare 11-09-10, 12:38   #2

Odp: Grochu = 0 OGARU

Ja będę jednak po stronie Grocha.
Jak się pisze 'nie raszować' i za rasz nie banuje, to można tak do usrania i dalej będą raszować...
A ten jeden raz to może kampił? Nie wiem jak to wyglądało, ale domyślam się, że jakoś tak...
Lampy - długość bana zależy od admina. Jak wszedł, trzeba było poczekać, aż admin się tym zajmie, a nie robić tak samo.

Stare 11-09-10, 12:44   #3

LiGhT

Ja Ci powiem jak to było... Nie mam w konsoli tych banów bo mi już konsoli nie starczyło. Grochu dał tp do nas na respa i nas powybijał wszystkich. Możecie spytać NiCha loduuufkę.

Stare 11-09-10, 12:58   #4

Wszystkie bany słuszne.
Za lampę dałem ci 4 h bo jeszcze pyskowałeś
4h to nie wiele, za spraya daje na tydzień

Stare 11-09-10, 13:03   #5

NiCh

a dlaczego mnie obrażasz ? "NiCh loduuuufka?" przepraszam bardzo jestem twoim kolegą abyś mnie tak nazywał ?? na aim_ak_colt nie byłem od początku wczedłem jak 10 minut mapka leciała więc jeśli grochu napisał że nie można rashować to taka zasada została uznana. ja wszedłem i zrashowałem bo nie wiedziałem o tym dostałem bana na godzine ale wiadomo skoro go znam to mi zdjął bo się droczy ze mną :P sprawdziłem w zasadach że na wszystkich mapach można rashować więc napisałem ogólnie ze mozna rashowac bo tak jest w zasadach i ban juz nie polecial za rash tylko za lamienie czyli nadmierne blokowanie innych graczy (grochu sie wkurzyl i dal na 4 h) na mapie knife_zone pomyłka jest możliwa jeśli się widzi 2 graczy na lampach to obaj dostają bana, mogłeś nie wchodzić. Wszystko wyjaśniłem ?
PS. light 3 ssy nie działają

Stare 11-09-10, 13:10   #6

LiGhT

To jak mam napisac?? od pana nicha? ty tez wyluzuj juz... w zasadach jest napisane ze mozna rashowac na kazdej mapce a pozniej jest dodane gdy zostanie 1 osoba lub jest sie samemu... wiec grochu zrashowal jak byl caly team... ci co rashowali i dostali bany tez bylo tak gdy byl caly team. myslalem ze da sie u was pograc cos a u was adminow daja nieogarnietym ludzia to pozdro. wiem ze sie ze mna nie zgadzacie bo grochu jest waszym mistrzem i sie juz z nim dlugo znacie. szkoda ze macie o nim takie dobre zdanie bo on kiedys was w ch.. zrobi.

"NiCh loduuufka"
loduuufka to nick innego gracza muskuuuu

Stare 11-09-10, 13:13   #7

Rozumiem twoje zdenerwowanie.
Na poczatku zgodzili sie gracze na nie raszowanie. Następnie wbił nich i wytłumaczył mi jak to jest z tym. Po wejsciu nicha on napisal ze można raszować, wiec sam to robilem, proste

Stare 11-09-10, 13:15   #8

NiCh

niby jak ma zrobic nas w chuja? (jak zrobi to wpier***dostanie xD) no dobra moje nie dopatrzenie regulaminu. przepraszam. ja to zamieszanie wprowadziłem :( PRZEPRASZAM. Wszedłem na serwer i napisałem "prosze wpisać /zasady przeczytać pkt 3.5" mówi że na wszystkich mapach można rashować więc nie czytałem dalej bo nie myślałem że dalej coś będzie na ten sam temat :P

Stare 11-09-10, 13:31   #9

LiGhT

Dobra nich nie przemadrzaj sie juz... Nie wiem czego sie cieszysz ze twoj blad... Skoro twoj blad to dawaj ub i temat do zamkniecia. Proste chyba co?

Stare 11-09-10, 13:53   #10

Za lampy ban sluszny, do zamkniecia.

Stare 11-09-10, 13:55   #11

LiGhT

A na italy2 nie ma za dachy bana? Dobra spoko. Dziękuję. Dobranoc.

Stare 11-09-10, 15:25   #12

Jest, a niby bylem wtedy i nie banowalem?:O

Stare 11-09-10, 15:37   #13

Rzul3k

Czyli Grochu przyznajesz się razem z Nichem że raszowaliście, gdy był cały team przeciwny ?

Jeśli tak, to dodaje bany.
Jeśli nie, to przejrzę HLTV.

Stare 11-09-10, 15:38   #14

NiCh

Cytat:
Zamieszczone przez LiGhT Zobacz posta
Dobra nich nie przemadrzaj się już... Nie wiem czego się cieszysz ze twoj blad... Skoro twoj blad to dawaj ub i temat do zamkniecia. Proste chyba co?
ja się nie przemądrzam :P (ja znam słowo wymądrzać :P albo jest ktoś przemądrzały nawet wujek google nie zna takiego słowa przemądrzać się :P. Przeprosiłem ogólnie a ty naskakujesz, że jestem szczęśliwy... taki mój charakter jestem szczęśliwym człowiekiem i aby mnie wkurzyć na prawdę trzeba się postarać ) ban zasłużone !! nie dostałeś bana za rash tylko za lampy. CLOSE !!

Stare 11-09-10, 15:43   #15

Rzulek czytaj kurde zasady
3.5 jak dobrze pamietam.
Nie ma za co banować;o

Tagi
ogaru, grochu