| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Grochu = 0 OGARU
Data: 11.09.2010r. Name Admina: Grochu Kto składa Skargę: LiGhT Opis skargi: Była mapa aim_ak-colt. Grochu napisał, że nie wolno rashować. Kilka osób zrashowało i Grochu podawał bany na 1-4h. Potem następnej osobie dał bana za to, że lamił. Później Grochu samemu zrashował i sobie bana nie dał. Następnie była mapa knife_zone. Koleś wszedł na lampę więc ja jako miałem długi skok wszedłem za nim aby go zabić. Przegrałem. Po chwili typek który mnie zabił dostał bana na 1h od NiCha a ja na 4h od Grocha. Kolego idź odpocznij od csa... Wiele osób może potwierdzić jego zachowanie. Dowody (Demko/SS): http://img521.imageshack.us/i/ss1x.png/http://img203.imageshack.us/i/ss2o.png/ http://img215.imageshack.us/i/ss3l.png/ http://img214.imageshack.us/i/ss4j.png/http://img691.imageshack.us/i/ss5hx.png/ ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Grochu = 0 OGARU
Ja będę jednak po stronie Grocha. Jak się pisze 'nie raszować' i za rasz nie banuje, to można tak do usrania i dalej będą raszować... A ten jeden raz to może kampił? Nie wiem jak to wyglądało, ale domyślam się, że jakoś tak... Lampy - długość bana zależy od admina. Jak wszedł, trzeba było poczekać, aż admin się tym zajmie, a nie robić tak samo. |
| |
| | #3 |
Ja Ci powiem jak to było... Nie mam w konsoli tych banów bo mi już konsoli nie starczyło. Grochu dał tp do nas na respa i nas powybijał wszystkich. Możecie spytać NiCha loduuufkę.
|
| |
| | #4 |
|
Wszystkie bany słuszne. Za lampę dałem ci 4 h bo jeszcze pyskowałeś ![]() 4h to nie wiele, za spraya daje na tydzień |
| |
| | #5 |
|
a dlaczego mnie obrażasz ? "NiCh loduuuufka?" przepraszam bardzo jestem twoim kolegą abyś mnie tak nazywał ?? na aim_ak_colt nie byłem od początku wczedłem jak 10 minut mapka leciała więc jeśli grochu napisał że nie można rashować to taka zasada została uznana. ja wszedłem i zrashowałem bo nie wiedziałem o tym dostałem bana na godzine ale wiadomo skoro go znam to mi zdjął bo się droczy ze mną :P sprawdziłem w zasadach że na wszystkich mapach można rashować więc napisałem ogólnie ze mozna rashowac bo tak jest w zasadach i ban juz nie polecial za rash tylko za lamienie czyli nadmierne blokowanie innych graczy (grochu sie wkurzyl i dal na 4 h) na mapie knife_zone pomyłka jest możliwa jeśli się widzi 2 graczy na lampach to obaj dostają bana, mogłeś nie wchodzić. Wszystko wyjaśniłem ? PS. light 3 ssy nie działają |
| |
| | #6 |
To jak mam napisac?? od pana nicha? ty tez wyluzuj juz... w zasadach jest napisane ze mozna rashowac na kazdej mapce a pozniej jest dodane gdy zostanie 1 osoba lub jest sie samemu... wiec grochu zrashowal jak byl caly team... ci co rashowali i dostali bany tez bylo tak gdy byl caly team. myslalem ze da sie u was pograc cos a u was adminow daja nieogarnietym ludzia to pozdro. wiem ze sie ze mna nie zgadzacie bo grochu jest waszym mistrzem i sie juz z nim dlugo znacie. szkoda ze macie o nim takie dobre zdanie bo on kiedys was w ch.. zrobi. "NiCh loduuufka" loduuufka to nick innego gracza muskuuuu |
| |
| | #7 |
|
Rozumiem twoje zdenerwowanie. Na poczatku zgodzili sie gracze na nie raszowanie. Następnie wbił nich i wytłumaczył mi jak to jest z tym. Po wejsciu nicha on napisal ze można raszować, wiec sam to robilem, proste |
| |
| | #8 |
|
niby jak ma zrobic nas w chuja? (jak zrobi to wpier***dostanie xD) no dobra moje nie dopatrzenie regulaminu. przepraszam. ja to zamieszanie wprowadziłem :( PRZEPRASZAM. Wszedłem na serwer i napisałem "prosze wpisać /zasady przeczytać pkt 3.5" mówi że na wszystkich mapach można rashować więc nie czytałem dalej bo nie myślałem że dalej coś będzie na ten sam temat :P
|
| |
| | #9 |
Dobra nich nie przemadrzaj sie juz... Nie wiem czego sie cieszysz ze twoj blad... Skoro twoj blad to dawaj ub i temat do zamkniecia. Proste chyba co?
|
| |
| | #10 |
|
Za lampy ban sluszny, do zamkniecia.
|
| |
| | #11 |
A na italy2 nie ma za dachy bana? Dobra spoko. Dziękuję. Dobranoc.
|
| |
| | #12 |
|
Jest, a niby bylem wtedy i nie banowalem?:O
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 25
Czyli Grochu przyznajesz się razem z Nichem że raszowaliście, gdy był cały team przeciwny ? Jeśli tak, to dodaje bany. Jeśli nie, to przejrzę HLTV. |
| |
| | #14 | |
|
| Odp: Grochu = 0 OGARU Cytat:
nawet wujek google nie zna takiego słowa przemądrzać się :P. Przeprosiłem ogólnie a ty naskakujesz, że jestem szczęśliwy... taki mój charakter jestem szczęśliwym człowiekiem i aby mnie wkurzyć na prawdę trzeba się postarać ) ban zasłużone !! nie dostałeś bana za rash tylko za lampy. CLOSE !!
| |
| |
| | #15 |
|
Rzulek czytaj kurde zasady ![]() 3.5 jak dobrze pamietam. Nie ma za co banować;o |
| |
| Tagi |
| ogaru, grochu |