Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 262  
Stare 11-09-10, 09:56   #1

WSRH Shellerini- skarga

Name Admina: WSRH Shellerini
Kto składa Skargę: Richard.
Opis skargi: Admin denerwuje mnie od pewnego juz czasu... Wczesniej gralem Sneaselem i plakal ciagle nie dajac graczom sie skupic bo spamował micro...
Teraz kiedy schowalem sie za scana plakal ze nie mam głowy i zaczal mnie wyzywac z jestem zerem i gram na zlych interpach itp... Po odpowiedzeniu mu "naucz sie grac i nie wyzywaj mnie cioto" dostalem Bana na 8h 20min ten admin jest nie ogarniety...

Nie raz widzialem go na TxT, nie bede sie wiecej rozpisywal bo to nie ma sensu, bo dla tego serva raczej bardziej liczy sie zarobek niz sprawdzanie dojrzalosci adminow...
Dowody (Demko/SS): Brak (poza swiadkami)

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany na tym serwerze
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.volta-sq.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'obraza '
[AMXBANS] Czas: '8 godzin i 20 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:34642460'
[AMXBANS] Twoje IP: '83.27.150.239'
[AMXBANS] ===============================================

Stare 11-09-10, 10:16   #2

MaStEEER

Odp: WSRH Shellerini- skarga

richardzie obrazasz Volte piszac takie bzdury ze zalezy na kasie bardziej niz dojrzalosci adminow. WSRH jest juz od bardzo dawna na Volcie i ma szacunek zarowno u adminow Headadminow jak i u graczy ty tego szacunku nie masz denerwujesz graczy swoimi przechwalkami jaki to ty dobry jestes i tym denerwujesz i prowokujesz takie a nie inne traktowanie poza tym moje zdanie jest takie ze bana powinienes na dluzej dostac bo jestes graczem ktory psuje atmosfere na serverze a takich nie potrzebujemy. Dziekuje dobranoc.
ps. tez mam sneasela ale bawie sie nim 2-3 rundy jak mi nie idzie ale wiem ze on drazni wiec jak poprawie se staty zmieniam go bo szanuje graczy i to ze chca normalnie pograc a ty masz to w d... i robisz z siebie ofiare a jestes prowokatorem!

Stare 11-09-10, 10:21   #3

MaStEEER

owned nie wcinaj sie jak nie wiesz o co chodzi. mi chodzi o to ze on prowokuje to jest kwintesencja mojej wypowiedzi naucz sie czytac ze zrozumieniem a potem wrzucaj zbedne 3 grosze.

Stare 11-09-10, 10:24   #4

Paradoxalny

Oj Richard Richard , nie wiem co tą skargą chcesz wskórać , no ale okej odpowiem na nią

Po pierwsze mówiłem tak , że jesteś zerem , bo grasz takim a nie innym pokiem , ale nazwanie kogoś zerem nie jest obrazą , tylko stwierdzeniem faktu

Ponadto nie płakałem do Ciebie o interp , tylko o to , że nie masz głowy , to Ty do mnie wyjechał z idiotą , chciałem Ci dać bana na 30 min , żebyś się uspokoił , ale Ty nie wyjechałeś z tekstem naucz się grać itd. Tylko spierdalaj cioto . Więc dałem dłuższego i tym bardziej zasłużonego bana.

Na txt ? Opowiedz gdzie Z chęcią posłucham . Jak Ty nawet nie wiesz pewnie co to są txt Więc pozdro poćwicz A Ty pwned się nie wypowiadaj , bo nawet nie grasz na pokemodzie , nie znasz ani go ani mnie . Więc skończ to idiotyczne nabijanie postów. Przesadziłem , byś musiał w dzień w dzień użerać się z takimi , ludźmi o niskim poziomie inteligencji , też byś był nerwowy , dobrze że zaraz idę sobie zajarać to się odstresuje .

Stare 11-09-10, 11:15   #5

Master eh... nie dziwie sie Twojej odpowiedzi bo wszyscy wiedza ze kumplujesz sie z Shellerinem... Ale najbardziej rozwalil mnie tekst w ktorym piszesz ze ja chwale sie jaki jestem dobry hahahah dobre dobre... ja odzywam sie tylko jak ktos zaczyna mnie jechac albo mowi cos do mnie ... takze Przestan tutaj mi srac ze denerwuje ludzi ... A Ty Shellerin wchodziles na txt de_dust2002 nidoqueenem... a wszyscy wiemy ze nie mozna wchodzic tam na te "najwyzsze sciany" nie wiem jak to nazwac ale to jest juz prawie txt...
Zabraniales ludziom tam wchodzic a pozniej sam wchodziles... ;d Dobra prosze o zamkniecie tematu wiadomo ze nie wygram tej wojny bo Ty masz poparcie mastera i w ogole mozesz robc co chcesz na servie i tak Ci nic nie zrobia a to jest moim zdaniem smieszne -.-

Master sneasnel to pok jak kazdy inny )then don't cry plz ) Wy macie 300 golemy ktorymi bierzecie ludzi na hita i to nie wkurza? musisz przemyslec kilka spraw najlepjej dorosnij i potem wejdz widzisz tylko problem u innych ludzi skoronie widzisz ich u siebie jest cos nie tak nie uwazasz?

Stare 11-09-10, 12:43   #6

Edoc

Świadkowie to słabe dowody a ja potrzebuję konkretnych dowodów. zamykam

Tagi
skarga, shellerini, wsrh