| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 23
| abc , skanujemy walle. [b]
Więc tak obserwowałem dziś grę tego oto gracza który niedawno otrzymał admina na serwerze FFA i wydawał mi się bardzo podejrzany. Postanowiłem go sprawdzić, i oto rezultaty. Ban na ESL - oszukiwanie ESL: Rejestracja na ESL - Poland - eSports, gry multiplayer i gry online w Electronic Sports League A oto wyniki po wpisaniu jego Steam ID w google Tak więc żegnamy, odbieramy admina + ban na wszystkich serwerach i oczywiście na forum |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: abc , skanujemy walle. [b]
no, mi też śmierdział powiem szczerze, gratki dla M.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
I dobrze po co nam takie scierwo...tak w ogole nie znam go ;x
|
| |
| | #4 |
|
Ta... uwierz mi Vinc, że ja też nie znam wszystkich adminów ,nawet na war3 |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Ban dodany! AMXBans - Szczegóły Bana |
| |
| | #6 |
| Wiek: 22
gosc byl na okres probny szczerze to gralem z nim raz jakies 3 minuty ze wzgledu na to ze pracuje i nie mam jak grac nie bylo jak sprawdzic dziekuje mysticowi i rzulkowi za trzymanie serwera w "ryzach" |
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Serwera? Całą Voltę my trzymamy xD Ale FFa to nasze dzieciątko! ![]() I nim się trzeba najbardziej opiekować ;P |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Skoro miał haxy, to posunięcie słuszne.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 27
| Odp: abc , skanujemy walle. [b] http://volta-sq.pl/skargi-178/12306-...enie-bana.html tu juz wczesniej bylo wiadomo co i jak to jest ziom globka z reala wiec moze znowu 5 dni ban i znowu wroci co ? ![]() najgorsze ze jak odchodzilem to napisalem na czacie typ cisnie na wh ale zeby mu jeszcze admina dac to juz niemam slow cala administracja volty zawiodla jedyny plus ze wkoncu mystic sprawdzil typa i zobaczyl ze gra na wh pozdro takie jest moje podsumowanie |
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Mój ziom? Po prostu go znam... Miał haxy to niech ma, ale nie na Volcie... |
| |
| Tagi |
| walle, skanujemy, abc |